• FOR YOU PUTOVANJA
    Belek
    Čarter, Hotel Rixos Premium Belek, Belek
  • Čarter, Hotel Rixos Premium Belek, Belek
  • Čarter, Hotel Rixos Premium Belek, Belek

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Turska, Belek

Belek Letovanje, Čarter, Hotel Rixos Premium Belek, Belek

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

BELEK LETO 2022, Hotel Rixos Premium Belek

 

Lokacija:
hotel Rixos Premium se nalazi na peščanoj plaži dugoj preko 700 m u prelepoj borovoj šumi, u gradu Belek, 40 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je otvoren još 2005. godine a renoviran je 2007. godine. Sastoji se od glavne zgrade i 60 zasepnih u kojima se nalaze apartmani. Na samo 9 km hotel se nalazi od najpoznatijeg parka u antaliskoj regiji "The land of Legends".

Hotelska ponuda:
glavni restoran, osam a la carte restorana, dečiji restoran Yummy, 12 barova, otvoreni i unutrašnji bazeni, bazeni za decu, tri tobogana, akvapark Troyaqua (besplatan za goste hotela), delfinarijum (uz doplatu), spa, fitnes, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, internet, frizer, bioskop, diskoteka, servis za pranje rublja, prodavnice, pultovi na plaži za iznajmljivanje naočara za sunce, krema za sunčanje, biblioteka na plaži. Jednom u toku boravka je uključen besplatan šatl prevoz i ulaz u tematski park Land of Legends u Beleku (udaljen oko 9 km).

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu sa toboganima, akvapark, dečiji meni, mini klub, igralište, mini disko, mini bioskop, animacija. Rixy club je za bebe i decu do 17 godina. Tu je i baby plaža za roditelje i najmlađe sa svim pratećim sadržajima.

Sportske aktivnosti:
skvoš, odbojka na plaži, fitnes, joga, košarka, stoni tenis, tenis, bilijar, kuglanje, odbojka, mini fudbal, aerobik, sportovi na vodi.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna pića, uvozni šampanjac, specijalna uvozna vina, turska kafa, room service, paviljoni na plaži, neka ekskluzivna jela u a la carte restoranima, a la carte restorani riblji - italijanski, libanski i azijski, tursko kupatilo, fudbalski teren, časovi tenisa i reketi, ronjenje, kuglanje, bilijar, pilates, delfinarijum, sportovi na vodi, igraonica, golf, spa, VIP sauna, masaža, frizer, telefon, internet, servis za pranje rublja, VIP bioskop, prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, bade mantil, papuče, set za kafu i čaj, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, snek, večera, noćni obrok, kafa, čaj i kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje, izbor više jela).

http://premiumbelek.rixos.com/ 

Smene

od 7 do 14 noći

Napomene o ceni

po osobi

U cenu je uključeno

avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

U cenu nije uključeno

covid dokumentacija, individualni troškovi

Cena od
490 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?