• SOLE AZUR
    Bodrum
    Hotel Bodrum Beach Resort 4*
  • Hotel Bodrum Beach Resort 4*
  • Hotel Bodrum Beach Resort 4*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Hotel Bodrum Beach Resort 4*

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

 - Hotel Bodrum Beach Resort se nalazi u mestu Gumbet, na 100 m udaljenosti od plaže. Brojni barovi i klubovi u centru Gumbeta su od hotela udaljeni 750 m, dok je centar Bodruma udaljen oko 1,5 km. Od aerodroma u Bodrumu, hotel je udaljen 35 km. Hotel je izgrađen 2011. godine. Prostire se na površini od oko 18.000 m2 i sastoji se od glavne zgrade i 12 blokova.

Sadržaj: restoran, bar, otvoreni bazen za odrasle i decu, aqua park (tobogani), fitnes i spa centar, ping pong, pikado, Wi-Fi internet (uz doplatu), usluge doktora, pranja i hemijskog čišćenja veša, menjačnica.

Plaža: Hotel ne poseduje svoju plažu. Na 100 m od hotela je gradska plaža koju gosti hotela mogu koristiti. Bar na plaži, ležaljke i suncobrani se plaćaju.

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 92 sobe (18 standardnih soba, 29 large soba i 45 family soba). Standardne sobe su veličine 17m2, imaju francuski krevet ili 2 standardna kreveta. Large sobe su veličine 21m2 i poseduju francuski krevei i krevet na sprat, dok su family sobe prostranije - 40 m2. Sve sobe imaju fen, sef, telefon, LCD TV sa satelitskim kanalima, split klimu, mini frižider (prazan), kupatilo sa tušem i balkon. 

Usluga: Noćenje sa doručkom (samoposluživanje).

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
399 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?