• SOLE AZUR
    Bodrum
    Jasmin Beach Hotel 4*
  • Jasmin Beach Hotel 4*
  • Jasmin Beach Hotel 4*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Jasmin Beach Hotel 4*

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

 - Hotel se nalazi na 20 m od plaže u zalivu Gumbet, na oko 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma u Bodrumu. Sagrađen je 1995. godine, a potpuno renoviran 2014. godine. Zauzima površinu od 13.200 m2.

Sadržaj: 2 restorana, 4 bara, 4 otvorena bazena za odrasle, 3 otvorena bazena za decu, zatvoreni bazen za decu i odrasle, tobogan na otvorenom bazenu, spa centar, sauna, tursko kupatilo, parna soba, masaža (uz doplatu), fitness centar, odbojka na plaži, stion tenis, pikado, bilijar, igralište za decu, Wi-Fi internet u lobiju i na bazenu, parking, menjačnica, usluge lekara, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Plaža: Hotel ima svoj deo na gradskoj peščano-šljunkovitoj plaži, koa je udaljena 20 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne plaćaju.

Sobe: Hotel se sastoji se od 27 dvospratnih i trospratnih blokova u okviru kojih je raspoređeno 274 sobe (125 club sobe, 66 hotelske sobe, 83 family sobe). Svaka soba poseduje: fen za kosu, split ili centralnu klimu, TV, telefon, minibar (prazan) i balkon.

Usluga: All inclusive (sve uključeno).

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
399 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?