• SOLE AZUR
    Bodrum
    Okaliptus Hotel 3*
  • Okaliptus Hotel 3*
  • Okaliptus Hotel 3*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Okaliptus Hotel 3*

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Okaliptus Hotel 3*+ (Bodrum, Turska) - hotel se nalazi u mestu Bitez, oko 100m od centra mesta, oko 6km od centra Bodruma, a 45km od aerodroma Milas. Hotel je otvoren 1990.godine, a posledni put renoviran 2013 i zauzima 6000m2. Sastoji se od 5 dvospratnih objekata smeštenih u prelepom prirodnom i cvetnom ambijentu, a ima ukupno 68 soba.Hotel je smešten u mirnom delu Bodruma, a opet blizu dešavanja, jako blizu plaže . Gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen na otvorenom, à la carte restoran i dva bara. Nema mini cluba, niti animacije za decu.

Plaža:Hotel se nalazi na gradskoj peščanoj plaži koja je duga 50m do koje vodi kraći putić. Upotreba suncobrana i ležaljki kod bazena je besplatna. Hotel nema peškire za plažu. 

Plaća se: upotreba suncobrana i ležaljki, Okaliptus beach bar i ostalo van koncepta.

Hotel ima uslugu polupansiona –  samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu za doručak i večeru. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva à la carte restorana (italijanski i turski). U koncept usluge su uključeni doručak i večera u glavnom restoranu, dve vrste soka, kafa i čaj tokom doručka.

Plaća se: sva pića tokom večere, sva pića koja su van gore navedenog koncepta za doručak, à la carte restorani, ručak, snack i ostalo van koncepta.

Sport i zabava:Otvoreni bazen za odrasle sa sekcijom za decu, pikado, bilijar, stoni tenis, šah. Wi-Fi internet je gostima dostupan u lobiju hotela besplatno. Hotel nema animaciju niti večernji program. Hotel nema Spa centar.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
299 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?