• SOLE AZUR
    Bodrum
    Azure By Yelken 5* , LETO 2022.
  • Azure By Yelken 5* , LETO 2022.
  • Azure By Yelken 5* , LETO 2022.

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Azure By Yelken 5* , LETO 2022.

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Azure By Yelken  5* (Bodrum, Turska) - hotel se nalazi u mestu Turgutreis, 22km od centra Bodruma i 55km od aerodroma.Hotel je otvoren 2016.godine, a poslednji put renoviran 2020.godine. Zauzima površinu od 20 000m2 i ima ukupno 299 soba koje su smeštene u glavnoj zgradi i butik zgradi (koja se nalazi bliže plaži), kao i dve vile.  Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva à la carte restorana, nekoliko barova, Spa centar, fitness centar. Za decu tu su dečiji bazen, igralište, mini club i mini disco.

Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive-samoposluživanje u glavnom restoranu ( doručak, kasni doručak ručak, večera). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva à la carte restorana (riblji i turski), snack bar , 5 barova (Lobby bar, Snack bar, Boutique bar, Baby bar, Service bar), diskoteka i poslastičarnica.

Ostali sadržaji:Doktor, frizerski salon, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, fotograf, konferencijska sala.

Sport i zabava:Bazen za odrasle na otvorenom, dečiji bazen, relax bazen, zatvoreni bazen i bazen sa toboganima, fitness centar, stoni tenis, pikado, bilijar, kao i ostale dnevne i noćne animacije. Wi-Fi internet je dostupan besplatno gostima u okviru svih hotelskih površina.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?