• SOLE AZUR
    Bodrum
    Baia Bodrum Hotel 5* LETO 2022.
  • Baia Bodrum Hotel 5* LETO 2022.
  • Baia Bodrum Hotel 5* LETO 2022.

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Baia Bodrum Hotel 5* LETO 2022.

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Baia Bodrum Hotel 5* (Bodrum, Turska) - nalazi se u mestu Gündoğan, 1km od centra msta,30km od centra Bodruma i 48km od aerodroma. Hotel je otvoren 2004.godine, a poslednji put je renoviran 2022. godine . Smešten u prirodnom ambijentu, nalazi blizu poznate marine u mestu  Yalıkavak.Gostima su  na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, Spa centar i fitness centar. Za decu tu su dečiji bazen sa aqua parkom i mini club.

Plaža: Hotel ima svoju 250m dugu plažu sa dokom. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira za plažu je bez doplate.

Smeštaj:Sve sobe imaju mini bar, sef, LCD TV sa satelitskim kanalima, set za kafu i čaj, fen, telefon, centralna klima, Wi-Fi, kupatilo i balkon ili terasu.

Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje- izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak (u restoranu” La Vela”), večera i ponoćna užina 00:00-01:00). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine u određeno doba dana na određenim mestima u okviru hotela, sladoled, voće, poslastičarnica i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Sport i zabava: Otvoreni bazen za odrasle, zatvoreni bazen, bazen za decu sa aqua parkom, fitness, jutarnja joga, gimnastika u vodi, pikado, stoni tenis, uživo muzika i Dj, kao i druge animacije i programi.

 

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?