• SOLE AZUR
    Bodrum
    Lujo Hotel 5*
  • Lujo Hotel 5*
  • Lujo Hotel 5*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Lujo Hotel 5*

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel Lujo, Bodrum (Turska)  A`la Carte All Inclusive je luksuzni rizort sa 3 privatne plaže, spa centrom i 4 različito koncipirana bazena na otvorenom. Hotel se nalazi u Guverdžinliku, na 26 km od Bodruma. U okviru objekta su na raspolaganju akva-park, restoran i bar. Besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama. Parking u okviru objekta može besplatno da se koristi.

Svaka luksuzno uređena soba sadrži sopstveni balkon ili terasu. Vile nude sopstveni bazen i vrt, a smeštene su među stenama spektakularnog oblika. Sobe u šumi se nalaze ispod stabala borova i imaju predivan pogled na more. Svaka hotelska soba je klimatizovana i poseduje flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Pojedine jedinice sadrže veliki garderober i prostor za sedenje u kojem se možete opustiti. Svaka jedinica sadrži sopstveno kupatilo. Neke jedinice imaju dupli umivaonik. Dodatne pogodnosti obuhvataju bademantile, papuče i besplatan toaletni pribor.

U okviru ovog smeštajnog objekta nalazi se nekoliko restorana fine kuhinje. Tokom večeri, gosti mogu da uživaju u jelima 9 različitih kuhinja u glavnom restoranu, koji radi non-stop i nudi à-la-carte uslugu. Za opuštenije obroke, gosti u restoranu Teppanyaki mogu da probaju ukusno meso i sveže plodove mora, koji se služe uz koktele i vino. Objekat Pablo Esco Bar nudi stare viskije i vrhunske, ručno pravljene cigare.

Ponuda hotela uključuje sadržaje za sportove na vodi, biciklizam i ribolov. Gostima su takođe na raspolaganju tretmani za negu tela i opuštajuće masaže u spa centru. U okviru objekta postoji i moderan fitnes centar. Deca mogu da se zabave u klubu Kijo, gde su im dostupni vodeni tobogan, privatni časovi muzike i umetnička prostorija. Takođe su na raspolaganju lego soba, igra sa laserima, zabavne i poučne radionice, kao i večernji program namenjen deci.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
599 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?