• SOLE AZUR
    Bodrum
    Titanic Deluxe Bodrum 5*
  • Titanic Deluxe Bodrum 5*
  • Titanic Deluxe Bodrum 5*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Titanic Deluxe Bodrum 5*

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Titanic Deluxe Bodrum  5* (Bodrum, Turska) - nalazi se na plaži u Güvercinlik zalivu, oko 3km od mesta Güvercinlik, oko 25km od centra Bodruma, oko 15km od aerodroma.Titanic Deluxe Bodrum zauzima površinu od 80.000m². Otvoren je u maju 2016. godine i ima 400 soba, uključujući i 7 vila. U ponudi ovog hotela su glavni restoran “Parkfora”, 4 à la carte restorana, Turkish Cafe , Irish bar, Show bar, Pool bar, Beach bar, Centruim bar, Vitamin bar i poslastičarnica. Za decu tu je Tini Kids Club sa mnogobrojnim aktivnostima za decu.

Plaža: Plaža je peščana i dugačka 350m i kako je u zalivu zaštićena je od vetrova. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se ne naplaćuje.Plaća se: paviljoni na plaži.

Usluga u hotelu je High Class All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima) u glavnom restoranu “Parkfora”. Restoran ima i otvoreni i zatvoreni deo. Iz otvorenog dela pruža se pogled na prelepi zaliv. U koncept ulaze i  sladoled, užine, domaća pića, kolači, kafa, peciva, pite, pizza. Gostima su na raspolaganju  4 à la carte restorana (riblji “Begonvil”, italijanski “Pascarella”, turski “Hasir” i “The Beaf Grill Club”). Riblji i italijanski je moguće posetiti bez doplate jednom u toku boravka, uz prethodnu rezervaciju. Barovi: Lobby bar, Turkish Caffee, Irish bar, Show bar,  Pool bar, Beach bar”, Vitamin bar. Plaća se: à la carte restorani, premium i uvozna pića, “VIP Cabana Bar” i ostalo van koncepta.

Sport i zabava: Otvoreni bazen sa 4 tobogana, otvoreni i zatvoreni bazen koji se greju, dečiji bazen i dečiji aqua park, 2 teniska terena, stoni tenis, pikado, boćanje, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, fitness centar, igre sa kartama, biblioteka, žurke na plaži, uživo muzika, dnevne i večernje animacije.Plaća se  iznajmljivanje jahti, Play Station i ostale igre, časovi tenisa, plivanja, ronjenja, motorizovani sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

 

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?