• SOLE AZUR
    Bodrum
    Sundance Resort 5*
  • Sundance Resort 5*
  • Sundance Resort 5*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Sundance Resort 5*

11 dana
11 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Sundance Resort 5* (Bodrum, Turska)- hotel se nalazi u regiji Turgutreis, oko 51km od aerodroma u Bodrumu i 20km od centra Bodruma, na sopstvenoj peskovito-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani kao i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotel poseduje recepciju, loby bar, 5 bazena (activity bazen, relax bazen, unutrašnji bazen, bazen za decu i bazen sa 2 tobogana), glavni restoran, 3 a la carte restorana (uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka moguće besplatno korišćenje) , 3 bara (pool bar radi 24h), spa centar, tursko kupatilo, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina kao i najrazličitije aktivnosti za decu i odrasle. Wi-Fi je besplatan u javnim prostorijama.

Hotel poseduje u totalu 251 sobu, sve poseduju centralni klima uređaj, mini bar, TV, fen, sef, telefon, balkon, TWC, set za pripremu kafe/čaja.

Usluga: All inclusive (samoposluživanje – izbor više jela) koji obuhvataju :doručak, ručak, užine na plaži i bazenu, kafe i kolači, večera kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?