• SOLE AZUR
    Bodrum
    Vogue Supreme Bodrum 5*
  • Vogue Supreme Bodrum 5*
  • Vogue Supreme Bodrum 5*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Vogue Supreme Bodrum 5*

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel Vogue Supreme 5*, Bodrum - Smešten na obali mora u zalivu Torba, okružen borovima, Vogue Hotel Supreme Bodrum, ima ukupnu površinu od 400.000 m² i ima otvorene bazene sa 33 vodena tobogana u oblasti Candiland, spa sadržaje, pješčanik i zabavni park za decu. . Ovaj objekat sa 5 zvezdica ima dve plaže ukupne dužine 750 metara. Hotel nudi ultra all inclusive uslugu.

Smeštaj:

Ukusno uređene sobe hotela Vogue imaju TV sa ravnim ekranom, klima-uređaj, besplatan brzi ViFi, sef i mini-bar. Sve sobe imaju balkon uključujući i prostor za sedenje. Neke sobe takođe imaju pogled na more. Besplatan pribor za čaj i kafu se nudi za svaku sobu.

Usluga:

Glavni restoran služi doručak, ručak i večeru na otvorenom na bazi švedskog stola. Na licu mesta postoje 4 a la carte restorana koji služe odabrana jela italijanske, dalekoistočne, turske i morske kuhinje. U okviru objekta postoji poslastičarnica, a gosti takođe mogu da uživaju u raznim koktelima i kafama u 11 barova na licu mesta.

Sadržaj:

U okviru objekta se nude časovi zumba plesa i joge. Fudbalski, košarkaški i teniski tereni su takođe dostupni u hotelu Vogue Supreme Bodrum. Gosti takođe mogu uživati u stonom tenisu, streljaštvu, odbojci na pesku, sportovima na vodi, kuglanju, ronjenju i igraonici za zabavu. Vogue Bodrum takođe ima 4 zala za sastanke i bankete. Mladi gosti mogu uživati u aktivnostima u Canditovn-u. Mogu pohađati radionice o različitim grupama zanimanja i dobiti sertifikat.

Širok spektar SPA sadržaja koji su uključeni u Vogue Bodrum su tursko kupatilo, masaže sa dalekog istoka, ajurvedski tretmani, prirodni tretmani, estetski tretmani i frizeri.

Preporuka za porodice sa decom

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?