• SOLE AZUR
    Bodrum
    Rixos Premium Bodrum 5*
  • Rixos Premium Bodrum 5*
  • Rixos Premium Bodrum 5*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Rixos Premium Bodrum 5*

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel Rizort Rixos Premium, Bodrum (Turska) nudi 2 bazena na otvorenom i spa centar sa kompletnom uslugom, uključujući organske kozmetičke tretmane, hidromasažnu kadu i teretanu. Aerodrom Bodrum udaljen je 25 minuta vožnje.

Smešteno na privatnom posedu površine 187.000 m², ovo odmaralište nudi jedinstveno uređene sobe sa prozorima od poda do plafona i pogledom na okolne borove šume. Sve sobe sadrže klima-uređaj, flat-screen TV i sopstveni balkon.

Hotel Rixos Premium Bodrum nudi izbor sportskih terena uključujući košarkaški, fudbalski i odbojkaški. Gosti se takođe mogu opustiti na časovima joge ili profesionalnog plesa. Najmlađi gosti mogu se zabaviti u velikom "mini-klubu", koji obuhvata prostoriju za bebe, salon za aktivnosti, muzičku sobu i bioskop.

Ovaj rizort uključuje 3 restorana i barove sa različitim konceptima, u kojima se služe lokalni i internacionalni specijaliteti.

Torba se nalazi na 2 km od rizorta Rixos Premium Bodrum. Centar grada Bodruma sa kafićima i lokalnim prodavnicama udaljen je 10 km.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?