• SOLE AZUR
    Bodrum
    Voyage Torba 5*
  • Voyage Torba 5*
  • Voyage Torba 5*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Voyage Torba 5*

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel Voyage Torba, Bodrum - Sa peščanom plažom duž Egejskog mora, ovo „all inclusive“ turističko naselje udaljeno je oko 6 km od Bodruma. Poseduje Cuisine 24, koja pruža besplatne a la carte usluge 24 sata dnevno, ima 7 a la carte restorana, 2 snack restorana, 15 barova, 1 poslastičarnicu i 1 dečiji restoran.

Sadržaj:

Hotel Voiage Torba ima Akvapark sa 6 tobogana za odrasle i 3 dečja tobogana, kao i Comfort zonu sa rekreacionim delom u SPA centru.

Voiage Torba ima razne rekreativne sadržaje, uključujući osvetljene teniske terene. Gosti se mogu opustiti uz masažu ili spa tretman u luksuznom vellness centru.

Smeštaj:

Sobe u hotelu Voiage Torba uređene su u savremenom stilu, sa pravim linijama i crno-belim nameštajem. Svaka soba ima TV ravnog ekrana sa satelitskim kanalima i privatni balkon sa pogledom na vrtove.

Usluga:

U turskoj kuhinji možete uživati u glavnom restoranu pored bazena. Poslastičarnica nudi ekskluzivne čokoladne deserte i pudinge. U ponudi su riblji i japanski specijaliteti, a smrznute margarite se mogu uživati u meksičkom restoranu.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?