• SOLE AZUR
    Bodrum
    Kempinski Hotel Barbaros Bay 5*
  • Kempinski Hotel Barbaros Bay 5*
  • Kempinski Hotel Barbaros Bay 5*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Kempinski Hotel Barbaros Bay 5*

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel Kempinski Barbaros Bay , Bodrum - smesten je u tihom okruzenju i gleda na zaliv Gokova.Ovaj hotel nudi specijalne usluge za goste koji putuju sa decom. Posebno osmišljene usluge za decu obuhvataju zabavne i edukativne aktivnosti za najmlađe goste. Gosti mogu započeti svaki dan uz doručak na bazi švedskog stola i bezalkoholna pića u restoranu Olive.

Smeštaj:

Nepušačke sobe u hotelu Kempinski imaju moderan enterijer sa elegantnim nameštajem. Svaka soba sadrži prostor za sedenje, TV sa satelitskim kanalima i prostrano kupatilo. Iz pojedinih soba pruža se panoramski pogled na Egejsko more.

Sadržaj:

Gosti se mogu opustiti uz istočnoazijske tretmane i masaže u ekskluzivnom spa centru. Hotel Kempinski Bodrum takođe raspolaže saunom, fitnes centrom i turskim kupatilom. Gosti mogu pohađati i časove ronjenja ili uživati u ribolovačkim izletima i parasejlingu. Ponuda sportskih aktivnosti na vodi uključuje vejkbording, skijanje na vodi, jedrenje na dasci i vožnju bagijem po vodi. Sve aktivnosti se dodatno naplaćuju.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?