• FIBULA AIR TRAVEL
  Kemer
  HOTEL PALOMA FORESTA RESORT - KEMER, TURSKA
 • HOTEL PALOMA FORESTA RESORT - KEMER, TURSKA
 • HOTEL PALOMA FORESTA RESORT - KEMER, TURSKA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Turska, Kemer

Kemer Letovanje, HOTEL PALOMA FORESTA RESORT - KEMER, TURSKA

7 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
 • All inclusive

Program putovanja

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Paloma Foresta Resort ★★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska Leto 2020.

 

Paloma Foresta 5* hotel je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi Luxury ultra all inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, organski doručak, ručak, večera, bufe ručak, popodnevna užina, sveže ceđeni voćni sokovi samo za doručak, sladoled tokom ručka i večere, poslastičarnica, A'la carte restorani (Aegean, Ottoman) su uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama sa bezalkoholnim pićem, vodom i pivom. Hotelska privatna plaža je peščana, šljunkovita i kamenita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Položaj Paloma Foresta Resort 5* hotela:

Hotel Paloma Foresta 5* se nalazi u regiji Beldibi, 18km od Kemera i 40km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Paloma Foresta 5* ima ukupno 346 smeštajnih jedinica:

 

Sve sobe u glavnoj zgradi imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kuvanje čaja i kafe, sef, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, laminat i balkon.

U baštenskom delu postoji 80 Garden family soba (45 m2, 2 sobe odvojene vratima, max.4 osobe) i 15 duplex vila (100 m2 , 4+1 osoba) - ove smeštajne jedinice imaju sve što i sobe u glavnoj zgradi hotela Paloma Foresta 5* (imaju split klimu umesto centralne klime i pločice umesto laminata). Wi-fi se ne naplaćuje.

Usluga:

Luxury ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, organski doručak, ručak, večera, bufe ručak, popodnevna užina, sveže ceđeni voćni sokovi samo za doručak, sladoled tokom ručka i večere, poslastičarnica, A'la carte restorani (Aegean, Ottoman) su uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama sa bezalkoholnim pićem, vodom i pivom.

U LUAI koncept hotela Paloma Foresta 5* nije uključeno: luksuzna premijum pića, pića u Havana klubu, kineski, meksički i BBQ A'la carte restorani, nargila, sobna usluga, specijalni snek meni u Piano baru, pića u Divan Lounge.

Sadržaj:

Glavni restoran La Noblesse na bazi otvorenog bufea, A'la carte restorani: Lotus (kineska kuhinja), Sunset Beach (italijanska kuhinja), Moonlight (morska hrana), Garden House (mediteranska kuhinja), Havana Club (internacionalna), Santa Fe (meksička kuhinja), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Paloma Foresta 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet café i kompjuterske igrice, frizer, šoping centar, rent a car. Wi Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama i u sobama.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana, šljunkovita i kamenita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotela Paloma Foresta 5*. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, mini fudbal, odbojka, košarka, gimnastika, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, muzika uživo, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Paloma Foresta 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, časovi i oprema za tenis, SPA i Wellness centar.

Napomena:

Hotel Paloma Foresta 5* je renoviran 2015 godine.

  • Standardne sobe (39 m2, glavna zgrada, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Junior suit (48 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max.2 osobe),
  • Family suite (75 m2, spavaća soba, dnevna soba,(dnevna i spavaća soba odvojene vratima) kupatilo, max 4 osobe).

Smene

Smene su iskljucivo na 7 i 10 noci, koje krecu od 30.05.2020.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
843 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?