• FOR YOU PUTOVANJA
  Kemer
  Kemer 2022, Čarter let, Hotel Sherwood Greenwood Resort
 • Kemer 2022, Čarter let, Hotel Sherwood Greenwood Resort
 • Kemer 2022, Čarter let, Hotel Sherwood Greenwood Resort

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Turska, Kemer

Kemer Letovanje, Kemer 2022, Čarter let, Hotel Sherwood Greenwood Resort

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • All inclusive

Program putovanja

Hotel Sherwood Greenwood Resort, Kemer leto 2022

 

Lokacija:
hotel Sherwood Greenwood Resort se nalazi 180 m od šljunkovite plaže od koje je deli ulica, 9 km od grada Kemer, 55 km od aerodroma u Antaliji. Ukupno ima 267 soba, 1 glavnu zgradu, 1 anex zgradu i 9 bungalova. Hotel ima i 2 sobe prilagođene za osobe sa posebnim potrebama u glavnoj zgradi i 1 sobu prilagođenu za osobe sa posebnim potrebama u bungalovima. Hotel ne dozvoljava boravak za kućne ljubimce.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, italijanski a la carte restoiran uz doplatu, barovi, otvoren i unutrašnji bazen za odrasle sa delom za decu, teniski teren, animacija, Wi-Fi internet u lobiju , tursko kupatilo, sauna, fitnes, masaža, prodavnice.

Ponuda za najmlađe:
bazeni, animacija, mini klub za decu od 5-12 godina, igralište, dva tobogana za decu.

Sportske aktivnosti:
pikado, stoni tenis, boćanje,košarka, teniski teren, fitnes, sportovi na vodi.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
a la carte restoran, uvozna pića, pića u diskoteci, ceđeni sokovi, sobna usluga, bilijar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, masaža, telefon, Wi-Fi internet, sef, mini bar, servis za pranje rublja, prodavnice.

Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sobe:
klima uređaj, laminat, u bungalovima pločice, SAT TV, telefon, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa. Standardne sobe mogu biti u glavoj zgradi ili u anex zgradi. Sobe mogu biti u kombinaciji sa krevetima na sprat.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima i terminima (samoposluživanje - izbor više jela, prema Covid protokolu) - doručak, kasni doručak, ručak, večera, kafe pauza, noćni snek, kolači, puding i sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 22:00 h. Pića iz bara na plaži se služe od 10:00 do 17:00 h

AI koncept ne uključuje:
italijanski a la carte restoran (neophodna rezervacija unapred, 10 eur po osobi, radi 3 x nedeljno), uvozna pića, energetska pića, sva pića u diskoteci, ceđene sokove, flaširana pića, sobnu uslugu, mini bar. 

https://www.sherwoodhotels.com.tr/en/sherwood-greenwood-resort  

  Hotelska ponuda

  Sherwood Greenvood Resort, je hotel kategorije 4 zvezdice, koji se nalazi u Kemeru, oblasti Gojnuk, u podnožju planine Taurus, u kutku raja okružen bistrim tirkiznim vodama Mediterana.

  Kanjon Gojnuk (Goynuk), koji je važan deo Likijskog puta, jedna od 10 najboljih pešačkih staza na svetu, nudi jedinstveno uzbuđenje za sve ljubitelje raftinga, udaljen je 13 km od hotela. Ljubitelji istorije, s druge strane, ukoliko požele, imaće priliku da vide drevni grad Fazelis i Olimp likijske civilizacije, koji je vladao Anadolijom 1600 godina, i Himeru, čija se vatra u grčkoj mitologiji nikada ne gasi. Oni koji traže visok adrenalin, sa žičarom Olimpos, koja je druga najduža žičara na svetu i najduža u Evropi, mogu da odu na vrh planine Tahtali na nadmorskoj visini od 2.365 metara.

  U ovom hotelu svaki detalj je uzet u obzir kako bi gostima ponudili udoban odmor uz ljubazno osoblje. Zabava je zagarantovana uz dnevne i noćne aktivnosti i animacije. Mini klub i bazeni biće na usluzi tokom celog dana za najmlađe goste.

  Besplatan Wi-Fi internet je na raspolaganju u sobama, lobiju i na plaži.
   
  Sobe: 267      Zgrada: 1 glavna zgrada; 1 anex zgrada; 9 bungalova          Spratovi: 4 sprata glavna zgrada; 4 sprata anex zgrada; 3 sprata bungalovi     Liftovi: 2 lifta u glavnoj zgradi, 1 lift u anex zgradi

   Smene

   od 7 do 14 noći

   Napomene o ceni

   po osobi

   U cenu je uključeno

   avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

   U cenu nije uključeno

   covid dokumentacija, individualni troškovi

   Cena od
   499 eur
   Više detalja
   Ponuda na sajtu agencije

   Povezane ponude

   YUTA - Anketa

   Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
   Letovaćete u?