• STAR TRAVEL
    Kušadasi
    Roxx Royal Apart
  • Roxx Royal Apart
  • Roxx Royal Apart

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Turska, Kušadasi

Kušadasi Letovanje, Roxx Royal Apart

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Kušadasi letovanje – ROXX ROYAL APARTMANI se nalaze u sklopu hotela ROXX ROYAL na 800m od plaže, u blizini centra Kušadasija. Aerodrom u Bodrumu je na oko 110km udaljenosti od hotela. Plaža je peščana, suncobrani i ležaljke na plaži uz doplatu. Hotel je renoviran za sezonu 2020 godine. Hotel sadrži recepciju, lobi, otvoreni bazen, restoran, a la carte restoran, barove, mini-market , suncobrane i ležaljke pored bazena čije je korišćenje besplatno. Apartmani se nalaze u posebnoj zgradi do samog hotela, i svi apartmani su za smeštaj 4 odrsale osobe i jedno dete.

Sadržaji hotela dostupni su besplatno gostima u apartmanima (bazen, restoran i dr.). Apartmani se sastoje iz dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom, izdvojenom spavaćom sobom i kupatilom. Apartmani su opremljeni klima uređajima čije korišćenje je uključeno u cenu. U svakom apartmanu postoje dva klima uređaja, u dnevnoj sobi i u spavaćoj sobi.

Uz doplatu u hotelu možete dobiti lekarske usluge, najam vozila, frizerske usluge, perionicu, fotografske usluge, usluge i proizvode u mini-marketu. Hotel poseduje standardne sobe koje sadrže kupatilo (Tuš WC i fen za kosu), klima uredjaj, TV uredjaj, minibar (uz doplatu), telefon (uz doplatu), balkon.

Ishrana je na bazi polupansiona (“švedski sto” – samoposluženje, izbor obroka). Uz doplatu može se koristiti Snack restoran, a al carte restoran, sve usluge u barovima, room service, a ručak je dostupan samo kao a la carte usluga. Nekada skroman hotel, a sada hotel vredan svake pažnje sa dobrom lokacijom u srcu Kušadasija.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
149 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
Hotel Sunconnect Atlantique Club 3*
Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
Hotel Batihan Beach Resort & Spa 4*
Kušadasi putovanje Kušadasi
Hotel Infinity by Yelken Aquapark & resort 5*
Kušadasi putovanje Kušadasi
Hotel Kusadasi Palm Wings Beach Resort 5*

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?