• FOR YOU PUTOVANJA
  Lara
  Čarter let iz Niša, Lara 2022, Swandor Topkapi Palace
 • Čarter let iz Niša, Lara 2022, Swandor Topkapi Palace
 • Čarter let iz Niša, Lara 2022, Swandor Topkapi Palace

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Turska, Lara

Lara Letovanje, Čarter let iz Niša, Lara 2022, Swandor Topkapi Palace

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • All inclusive

Program putovanja

Hotel Swandor Topkapi Palace, Lara leto 2022

 

Lokacija:
Hotel Swandor Topkapi Palace se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži u Antaliji, regiji Kundu-Lara, oko 6 km od centra letovališta Lara, 20 km od istorijskog dela grada Kaleici u Antaliji, 16 km od aerodroma u Antaliji.
Hotel Swandor Topkapi Palace je deo luksuznog lanca hotela Swandor Hotels & Resort, građen je u klasičnom otomanskom stilu po uzoru na poznatu Topkapi Palatu u Istanbulu. Sagrađen je 1999. godine, a renoviran 2018. godine. Prostire se na površini od 85.000 m2 . Smeštajni kapaciteti od ukupno 908 soba su raspoređeni u 5 blokova sa zgradama koje imaju 4-6 spratova, a svaki blok soba je opremljen sa 2-3 lifta. Hotel ima i nekoliko soba u prizemlju koje su prilagođene za osobe sa invaliditetom.

Hotelska ponuda:
glavni restoran “Hünkar“, tri à la carte restorana (Safir - svetska kuhinja,  Hanedan - turska kuhinja, Hurrem Sultan - kebab House), 13 barova, spa centar: tursko kupatilo (hamam), sauna, đakuzi, animacija i šou programi u amfiteatru, muzički program, diskoteka,


Ponuda za najmlađe:
“Rino” mini club, igralište, bioskop i mini disco i dečiji restoran.
 
Sportske aktivnosti:
fitnes centar, Aqua park sa 8 tobogana (od toga 5 tobogana za odrasle), centralni otvoreni bazen, bazen sa talasima, relax bazen, zatvoreni bazen i đakuzi Aqua park sa 8 tobogana, fitnes centar, aerobik, step, strečing, gimnastika u vodi, teniski tereni, bilijar, stoni tenis, časovi tenisa, skvoš, odbojka na plaži, mini fudbal, streljaštvo, pikado, dnevne i večernje animacije, karaoke, Wi-Fi internet u lobiju i u sobama

Plaža:
hotel ima svoju 250 m dugu peščanu plažu sa dva doka. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni. 
 
Smeštaj:
Smeštajni kapaciteti od ukupno 908 soba su raspoređeni u 5 blokova sa zgradama koje imaju 4-6 spratova, a svaki blok soba je opremljen sa 2-3 lifta.

Deluxe sobe (cca 34 m2) su raspoređene u svim zgradama: jedna spavaća soba (francuski krevet i jedan singl krevet), jedno kupatilo tuš/WC, balkon, meni za jastuk, digitalni sef, LED TV, centralni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, ogledalo za šminkanje u kupatilu, fen za kosu, papuče, set za higijenu u kupatilu, telefon.
 
Deluxe Superior sobe (cca 37 m2) su raspoređene u svim zgradama na 3. i 4. spratu - jedna spavaća soba (francuski krevet i jedan singl krevet i Josephine sofa krevet), jedno kupatilo tuš/WC, balkon, meni za jastuk, digitalni sef, LED TV, centralni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, ogledalo za šminkanje u kupatilu, fen za kosu, papuče, set za higijenu u kupatilu, telefon.

Deluxe Garden Family sobe (cca 40 m2) su raspoređene u svim zgradama u prizemlju - dve spavaće sobe (jedan francuski krevet, dva singl kreveta), jedno kupatilo tuš/WC, balkon, meni za jastuk, digitalni sef, LED TV, centralni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, ogledalo za šminkanje u kupatilu, fen za kosu, papuče, set za higijenu u kupatilu, telefon.

Deluxe Family sobe (cca 46 m2) su raspoređene u svim zgradama - dve spavaće sobe (jedan francuski krevet, dva singl kreveta), jedno kupatilo tuš/WC, balkon, meni za jastuk, digitalni sef, LED TV, centralni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, ogledalo za šminkanje u kupatilu, fen za kosu, papuče, set za higijenu u kupatilu, telefon.

Deluxe Dublex Family sobe (cca 59 m2) su raspoređene u svim zgradama na poslednjim spratovima - duplex, dve spavaće sobe na dva sprata (jedan francuski krevet i dva singl kreveta), dva kupatila tuš/WC, jedan balkon, meni za jastuk, digitalni sef, LED TV, centralni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, ogledalo za šminkanje u kupatilu, fen za kosu, papuče, set za higijenu u kupatilu, telefon.
 
Usluge i aktivnosti uz doplatu: 
specijalne vrste uvoznih pića, brendirana vina i šampanjac, čuvanje dece i kolica za bebe, paviljon na plaži, Wi-Fi internet velike brzine, room service, a la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije do 14 h, obavezan dress code), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, energetska pića i ostalo van koncepta, lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, konferencijska sala, sale za sastanke, telefon, faks, tenis u večernjim satima, oprema za tenis, časovi tenisa, basket i mini fudbal uveče, motorizovani sportovi na vodi, škola jedrenja, škola ronjenja, kuglanje (tri staze), bilijar, Pay TV, internet cafe, playstation i ostalo van koncepta, spa usluge:šok-tuš, tretmani nege lica i tela, hidromasaže, masaže.

Ishrana:
ultra all inclusive - "sve uključeno"- samoposluživanje - izbor više jela prema hotelskim pravilima i hotelskim terminima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina i supa, dečiji meni, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, čaj, kafa, kolači, sladoled u određeno doba dana, razne užine, grickalice, topli napici, gril.

https://swandorhotels.com/en/hotels/topkapi-palace
 

  Hotelska ponuda

  Hotel Swandor Topkapi Palace - inspirisan velikom palatom Topkapi u Istanbulu pružiće vam priliku da se krećete do vremena sultana Sulejmana Veličanstvenog.
  Budite spremni da budete dočekani kao sultani u hotelu koji se nalazi u jednom od najimpresivnijih letovališta na mediteranskoj obali - Kundu, udaljen svega 20 km od istorijskog dela grada Kaleici u Antaliji.
   
  Hotel je preporuka za sve kategorije putnika.

  Sobe: 908     Zgrada: 5 blokova         Spratova: 4 ili 6         Liftova: 2-3 u svakom bloku soba

   Smene

   od 7 do 14 noći

   Napomene o ceni

   po osobi

   U cenu je uključeno

   avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

   U cenu nije uključeno

   covid dokumentacija, individualni troškovi

   Cena od
   914 eur
   Više detalja
   Ponuda na sajtu agencije

   Povezane ponude

   YUTA - Anketa

   Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
   Letovaćete u?