• FOR YOU PUTOVANJA
    Lara
    Čarter let iz Niša, Lara 2022, Titanic Mardan Palace
  • Čarter let iz Niša, Lara 2022, Titanic Mardan Palace
  • Čarter let iz Niša, Lara 2022, Titanic Mardan Palace

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Turska, Lara

Lara Letovanje, Čarter let iz Niša, Lara 2022, Titanic Mardan Palace

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel Titanic Marden Palace, Lara leto 2022

 

Lokacija:
hotel Titanic Mardan Palace 5* se nalazi u Lari, Kundu regiji. Hotel je otvoren 2009. godine a renoviran 2019. godine.  Hotel raspolaže sa 543 sobe na površini od 137.000 m2 i izlazi na peščanu plažu. Od aerodroma u Antaliji hotel je udaljen 15 km, dok je 5 km od Lare, 15 km od Beleka i 25 km od grada Antalije.

Hotelska ponuda:
gosti hotela imaju na raspolaganju piće dobrodošlice u hotelskom lobiju, recepcija, restoran, sedam a la carte restorana, snek bar, 23 bara u okviru hotelskog kompleksa, specijalni dečiji restoran, specijalne sobe za bebe, mogućnost za pripremu hrane za bebe i malu decu, igraonica, besplatan Wi-Fi internet, bioskop, večernji program.

Sportske aktivnosti:
otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, Aquariun bazen, Aqua Park, tursko kupatilo, sauna, fitnes, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis,  bilijar, kuglana, zabavni programi sa profesionalnim timom, mini klub sa programima za decu svih uzrasta, igralište.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
rent a car, telefon, fax, SPA centar, frizerski salon, servis za pranje rublja, butici, market, prodavnica nakita i srebra, suvenirnica, prodavnica kože, usluge lekara, usluga čuvanja dece, fotograf, cvećara, room service, privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred, nargile, a la carte restorane (uz predhodnu rezervaciju), bar u Secret Tower-u, podrum vina, uslugu u privatnim paviljonima na plaži , sportovi na vodi, profesionalni fudbalski tereni, tereni za golf.

Plaža:
privatna peščana hotelska plaža sa ležaljkama, suncobranima i dušecima koji su besplatni. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i uz doplatu. 
 
Sobe:
klima uređaj, TV, Wi-Fi internet, telefon, sef, mini bar, ketler za kafu / čaj, bade mantil i papuče, kupatilo, fen, balkon ili terasa. Premium soba (pogled bazen / more), max 3 osobe, glavna zgrada, jedna soba sa dva standardna kreveta i sofa krevet. Deluxe soba, max 3 osobe, glavna zgrada, jedna soba sa dva standardna kreveta i delom za sedenje, đakuzi. Porodična soba - max 4 osobe, u glavnoj zgradi, dve spojene spavaće sobe sa ukupno četiri standardna kreveta (sa francuskim krevetom u jednoj sobi). Premium porodične sobe - max 4 osobe i beba, glavna zgrada, dve spavaće sobe odvojene vratima, deo za sedenje, dva kupatila. Pool Duplex suits - max 5 osoba i beba, glavna zgrada, na spratu spavaća soba sa francuskim krevetom i kupatilom, u prizemlju spavaća soba sa dva standardna kreveta, kupatilo, deo za sedenje, X Large mini bar, set za nespresso, velika terasa sa direktnim pristupom bazenu. Premium Pool Duplex suits - max 5 osoba i beba, glavna zgrada, na spratu su dve spavaće sobe odvojene vratima i u svakoj sobi je kupatilo, deo za sedenje i balkon, u prizemlju su mini kuhinja, trpezarijski sto, X Large mini bar,  set za nespresso i velika terasa sa direktnim pristupom bazenu. Grand Duplex Suit - max 5 osoba i beba, glavna zgrada na 5. spratu, na spratu su spavaća soba sa kupatilom i djakuzijem, a u prizemlju spavaća soba sa dva standardna kreveta, kupatilo, deo za sedenje, X Large mini bar, set za nespresso, balkon.

Ishrana:
golden inclusive - 24h usluga hrane i pića– doručak, kasni doručak, ručak, večera, (samoposluživanje, izbor više jela),  užine tokom dana, domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, specijalna hrana za decu i bebe na raspolaganju 24h, poslastičarnica, sladoled bar, voćni bufe, snek bar.

https://mardanpalace.titanic.com.tr/ 

Smene

od 7 do 14 noći

Napomene o ceni

po osobi

U cenu je uključeno

avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

U cenu nije uključeno

covid dokumentacija, individualni troškovi

Cena od
1219 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?