• FIBULA AIR TRAVEL
    Side
    HOTEL VOYAGE SORGUN-SIDE-Antalija
  • HOTEL VOYAGE SORGUN-SIDE-Antalija
  • HOTEL VOYAGE SORGUN-SIDE-Antalija

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Turska, Side

Side Letovanje, HOTEL VOYAGE SORGUN-SIDE-Antalija

7 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Položaj: Voyage Sorgun Hotel 5* nalazi se u regiji Titreyengol. Udaljen je cca. 6 km od Sidea i Manavgata i cca. 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 508 smeštajnih jedinica, u glavnoj zgradi i u bungalovima.
Glavna zgrada:
standardne sobe (31m2, spavaća soba i 1 kupatilo, max 3 osobe+beba).
family sobe (50m2, 2 spavaće sobe i 1 kupatilo, max 4 osobe+beba).
Bungalovi:
standardne sobe (35m2, 1 spavaća soba i 1 kupatilo, max 3 osobe+beba).
family sobe (53m2, 2 spavaće sobe i 1 kupatilo, max 4 osobe+beba)
5 soba za osobe sa posebnim potrebama.
Svaka smeštajna jedinica ima: balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, VRF klimu, direktnu telefonsku liniju, parket, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, pivo i mleko, čokolada, grickalice se dopunjuju svakodnevno), ketl, set za kafu i čaj, sef, LSD SAT TV i muzičke kanale, WiFi internet, balkon ili terasu.

Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, kasna noćna užina, standardna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji bufe, sladoled, sveži voćni sokovi, A la Carte restorani (kineski, grčki, tursku i italijanski) sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, mini bar u sobama (bezalkoholna pića, voda, mineralna voda, pivo se dopunjuju svakodnevno), deo za bebe u restoranu, diet bufe. UAI koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, eksluzivna vina, Teppenyaki A' la Carte restoran i Stake House - uz rezervaciju unapred i uz doplatu, nargilu.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A la Carte restorani (Visti - italijanski, Wen - kineski, Buzuki - grčki, Tepsi - turski, Carino - steak house, Sushi/ Tepanayaki) uz rezervaciju unaped i samo jednom u toku boravka, barovi u hotelskom kompleksu koji služe hranu i piće, engleski pub otvoren 24h. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet, internet kafe, kompjuterske igre, rent-a-car. Besplatan Wi-Fi u lobiju.

Plaža: Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Plaza ima dva dela, jedan za porodice sa decom a drugi samo za odrasle - 16+.

Sport i zabava: Zatvoreni (ne radi tokom leta) i otvoreni bazeni za odrasle i decu (jedan od njih je samo za odrasle), akva park sa toboganima za odrasle i za decu, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, mini golf, zabavni programi i takmičenja tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, tinejdž klub za uzrast od 13 do 16 godina sa programom tokom dana i uveče, Sajam zabave za decu stariju od 3 godine, mini disco, specijalni program za decu od 0 do 3 godine. Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, Spa & Wellness centar, bilijar, kuglanje, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, sportovi na vodi.

Napomena: Hotel je renoviran tokom 2014/15.

Smene

Smene su iskljucivo na 7 i 10 noci, koje krecu od 01.05.2020.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
760 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?