• FIBULA AIR TRAVEL
  Side
  HOTEL ORFEUS QUEEN HOTEL-SIDE-Antalija
 • HOTEL ORFEUS QUEEN HOTEL-SIDE-Antalija
 • HOTEL ORFEUS QUEEN HOTEL-SIDE-Antalija

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Turska, Side

Side Letovanje, HOTEL ORFEUS QUEEN HOTEL-SIDE-Antalija

7 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
 • All inclusive

Program putovanja

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

ORFEUS QUEEN SPA HOTEL 4* - COLAKLI - MANAVGAT - SIDE - TURSKA

PoložajOrfeus Queen Spa Hotel 4* se nalazi u Colakli regiji. Udaljen je oko 9 km od Sidea i oko 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 178:
Standardne sobe (23m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),Economy sobe su iste kao standard, ali bez balkona,Family sobe( 43m2, max 2+2 osobe).
Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa  tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef (doplata )laminat, SAT TV I muzički kanali, balkon.

Usluga: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, hrana i piće na plaži od 10:00 do 18:00h, sladoled u određenom terminu. All Inclusive koncept ne uključuje: uvozna piča, sveže voćne sokove, tursku kafu, flaširana piča.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), bar pored bazena i na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara na zahtev, telefon, fax, internet, sef.W"i-Fi je besplatan.

Plaža: Hotelska plaža je peščana, udaljena je oko 300 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Postoji besplatan šatl bus koji prevozi do plaže.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži.. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža. Mini club za decu od 04 - 12 godina.

Renoviran 2015 godine

  Smene

  Smene su iskljucivo na 7 i 10 noci, koje krecu od 30.05.2020.

  Napomene o ceni

  U cenu je uključeno

  U cenu nije uključeno

  Cena od
  505 eur
  Više detalja
  Ponuda na sajtu agencije

  Povezane ponude

  YUTA - Anketa

  Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
  Letovaćete u?