• FIBULA AIR TRAVEL
  Side
  HOTEL MAYA WORLD SIDE HOTEL - SIDE
 • HOTEL MAYA WORLD SIDE HOTEL - SIDE
 • HOTEL MAYA WORLD SIDE HOTEL - SIDE

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Turska, Side

Side Letovanje, HOTEL MAYA WORLD SIDE HOTEL - SIDE

7 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
 • All inclusive

Program putovanja

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

MAYA WORLD HOTEL  – 4*

Položaj: Maya World Hotel se nalazi u regiji Titreyen gol. Hotel je udaljen cca. 5 km od centra Sidea i cca. 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 273 smeštajne jedinica: Standardne sobe 24m2  (spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba), economy sobe 18m2  (spavaća soba, kupatilo, nemaju balkon, max 2 osobe), family sobe 46m2  (2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 2+2 osobe) i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno).

Usluga: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna kafa, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 23:30h), bar na plaži od 10:00h do 17:00h (bezalkoholna pića, pivo i vino). AI koncept ne uključuje: uvozna pića,  flaširana pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, sladoled, tursku kafu, svu hranu i pića u baru na plaži posle 17:00h, A'la Carte restoran (sa rezervacijom unapred), sva pića u disko klubu.

Sadržaj: Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, turski i riblji A’la Carte restorani, snek bar, bar pored bazena, bar na plaži. Posebno se plaća: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, čuvanje dece, telefon, fax, internet, rent-a-car. Wi Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama.

Plaža: Hotelska plaža je udaljena cca. 400 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 2 tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitnes, teniski teren, stoni tenis, zabavni programi tokom dana i večeri, mini klub za decu od 4 do 12 godina. Posebno se plaća: masaža, sportovi na vodi, bilijar, osvetljenje za teniske terene.

  NAPOMENA O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

  Položaj: Maya World Hotel se nalazi u regiji Titreyen gol. Hotel je udaljen cca. 5 km od centra Sidea i cca. 65 km od aerodroma u Antaliji.

   Smene

   Smene su iskljucivo na 7 i 10 noci, koje krecu od 30.05.2020.

   Napomene o ceni

   U cenu je uključeno

   U cenu nije uključeno

   Cena od
   667 eur
   Više detalja
   Ponuda na sajtu agencije

   Povezane ponude

   YUTA - Anketa

   Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
   Letovaćete u?