• FIBULA AIR TRAVEL
  Side
  HOTEL IZ FLOWER SIDE BEACH - SIDE, TURSKA
 • HOTEL IZ FLOWER SIDE BEACH - SIDE, TURSKA
 • HOTEL IZ FLOWER SIDE BEACH - SIDE, TURSKA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Turska, Side

Side Letovanje, HOTEL IZ FLOWER SIDE BEACH - SIDE, TURSKA

7 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
 • All inclusive

Program putovanja

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Iz Flower Side Beach ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska Leto 2020.

 

Iz Flower Side Beach 4* hotel je odličan izbor za odmor u Sideu. Nudi All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj, kolače, večera, kasna noćna užina, sva alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, A'la carte restorani (Akdeniz i Mexico) uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, Snack bar na plaži od 10.00-18.00h. Hotelska plaža šljunkovita i peščana, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.

Položaj Iz Flower Side Beach 4* hotela:

Hotel Iz Flower Side Beach 4* nalazi se u regiji Kumkoy. Udaljen je 5km od Sidea i 68km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Iz Flower Side Beach 4* poseduje 259 smeštajnih jedinica:

 

Svaka smeštajna jedinica poseduje kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar(samo voda po dolasku), sef (uz doplatu), TV i muzičke kanale, terasu/balkon.

Usluga:

All inclusive na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj, kolače, večera, kasna noćna užina, sva alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, A'la carte restorani (Akdeniz i Mexico) uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, Snack bar na plaži od 10.00-18.00h.

Al koncept hotela Iz Flower Side Beach 4* ne uključuje: sva uvozna i flaširana pića, sveže voćne sokove,specijalna vina, tursku kafu, sladoled, sobnu uslugu, A'la carte restoran Steak house uz rezervaciju unapred i doplatu, sva pića posle 24.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la carte restorani, Akdeniz, Mexico, Stake house, Lobby bar, bar na bazenu i bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Iz Flower Side Beach 4*: Wi-fi, usluge lekara, čuvanja dece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, usluge pranja veša i hemijsko čišćenje, šoping centar , rent a car, vodeni sportovi, Welness i salon lepote, masaže, bilijar.

Plaža:

Hotelska plaža šljunkovita i peščana, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Zamena peškira za plažu uz doplatu.

Sport i zabava u hotelu Iz Flower Side Beach 4*:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi sa profesionalnim timovima tokom dana i uveče. Mini klub za decu od 04-12 godina, dečije igralište.

  • Standard sobe (17 m2, 1 soba, kupatilo , max.2+1 osoba),
  • Family sobe (35 m2, 2 sobe odvojene vratima, 1 kupatilo max.2+2 osobe).

Smene

Smene su iskljucivo na 7 i 10 noci, koje krecu od 30.05.2020.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
704 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?