• FOR YOU PUTOVANJA
    Side
    Turska,Side,Lyra Resort Hotel 5*,Leto 2022
  • Turska,Side,Lyra Resort Hotel 5*,Leto 2022
  • Turska,Side,Lyra Resort Hotel 5*,Leto 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Turska, Side

Side Letovanje, Turska,Side,Lyra Resort Hotel 5*,Leto 2022

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel Lyra Resort 5*, Side leto 2022

 

Lokacija:
hotel Lyra Resort je starijeg datuma i nalazi se na dugačkoj peskovitoj plaži u mestu Kizilak, 15 km od mesta Side i 75 km od aerodroma Antalija. Hotel ukupno ima 399 soba raspoređenih u glavnoj hotelskoj zgradi i u 17 dvospratnih klub kućica.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, pet a la carte restorana, dva otvorena bazena za decu i dva za odrasle, unutrašnji bazen, aqua park sa šest tobogana, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, hamam, sauna, fitness centar, teren za odbojku na plaži, košarku, mini fudbl, teniski teren, razne društvene igre, disco.

Sadržaji za decu:
mini club za uzrast 4-12 godina, mini disco, aktivnosti za tinejdžere od 13-16 godina, dečiji restoran, dva igrališta, luna park i trambolina (doplaćuje se), aqua park od 10:00 – 12:00 h i 15:00 – 17:00h.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
specijalna uvozna pića, flaširana pića, sveži voćni sokovi, nargile, sobna usluga, telefon, fax, sveže ceđeni sokovi, osvetljenje za teniski teren i teren za mini fudbal, bilijar, perionica veša, usluge doktora, video igre, sportovi na vodi uz upotrebu motora, luna park.

Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni. Peškiri se dobijaju uz hotelsku karticu.

Sobe:
standardne sobe u hotelu imaju centralnu klimu, SAT TV i muzičke kanale, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo), set za kuvanje čaja i kafe, laminat u glavnoj zgradi, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, balkon ili terasu. Porodične sobe u hotelu se sastoje od dve odvojene prostorije paravanom a sva druga oprema je ista kao i u standardnoj sobi. Standard sobe u klubu (23 m2), imaju klima uređaj, SAT TV i muzičke kanale, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo), set za kuvanje čaja i kafe, pločice u klub delu, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, balkon ili terasu. Porodične sobe u klubu se sastoje od dve prostorije, u nekim sobama su kreveti na sprat za decu.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima – samoposluživanje, izbor više jela : doručak, ručak, večeru, dečju večeru od 18:30 – 19:30 h, jutarnje i popodnevne snekove od 12:00-17:00 h na nekoliko lokacija u hotelu, kasna noćna užina od 23:00 – 00:00 h, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 09.00 do 24.00 h, u disko klubu do 02:00 h, sladoled od 11:00-17:00 h na dva bara, pet a la carte restorana uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

Napomena:
naše mišljenje kategorija 4*.

Smene

od 7 do 14 noći

Napomene o ceni

po osobi

U cenu je uključeno

avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

U cenu nije uključeno

covid dokumentacija, individualni troškovi

Cena od
490 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?