• FOR YOU PUTOVANJA
  Side
  Čarter, Hotel Amelia Beach Resort, Side
 • Čarter, Hotel Amelia Beach Resort, Side
 • Čarter, Hotel Amelia Beach Resort, Side

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Turska, Side

Side Letovanje, Čarter, Hotel Amelia Beach Resort, Side

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • All inclusive

Program putovanja

Hotel Amelia Beach Resort, Side leto 2022

 

Lokacija:
hotel Amelia Beach Resort se nalazi na peščano-šljunkovitoj velikoj plaži sa plavom zastavicom do koje sa hotelskog bazena direktno vodi podzemni prolaz ispod auto-puta, 15 km od grada Manavgata, 3 i 4 km od malih mesta Kizilot i Okurcalar, od aerodroma u Antaliji udaljen je 90 km. Lep hotel prostire se na površini od 50.000 m2, ima 475 soba od čega 316 standardnih i 159 porodičnih.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, četiri a la carte restorana (turski, italijanski, kineski i riblji) koji se mogu koristiti jednom u toku boravka besplatno, šest barova poslastičarnica, tri otvorena bazena od kojih jedan sa četiri tobogana i jedan unutrašnji bazen, jedan dečiji bazen, akva park –radi dvokratno, animacija, amfiteatar, internet na recepciji i oko bazena do 50 MB je besplatan, stoni tenis, teniski tereni (uz rezervaciju), košarkaški teren, sauna, tursko kupatilo, diskoteka, masaže, frizer, servis za pranje rublja, prodavnice.

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, tobogani, trambuline, dečiji meni za ručak i večeru, mini klub (od 4-12 godina), klub za tinejdžere (12-15 godina), šest dana nedeljno od 10:00-12:00 h i 15:00-17:00 h. Luna park radi u večernjim satima, prva dva žetona su besplatna posle se plaća po 2 eur za žeton.

Sportske aktivnosti:
gimnastika, aerobik, step, gimnastika u vodi, odbojka na plaži, fudbal na plaži, boćanje, bilijar, tenis, stoni tenis, fitnes, streljaštvo. Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva pića u disko baru i vitamin baru, uvozna pića, ceđeni sokovi, sobna usluga, sef u sobi masaže, osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi, bilijar, igraonica, usluge doktora, internet, telefon, servis za pranje rublja, prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Sobe:
standardne sobe (cca 36m2) imaju klima uređaj, SAT TV, parket na podu, telefon, mini bar, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasu. Porodične sobe tip A su veće po kvadraturi 39 m2, jedna soba sa bračnim krevetom i krevetima na sprat. Ostala oprema je ista kao i u standardnoj sobi.
Porodična soba tib B oko 43 m2 ima odvojene spavaće sobe i jedno kupatilo. Ostala oprema je ista kao i u standardnoj sobi. Porodična soba tip C oko 72 m2 ima odvojene spavaće sobe i dva kupatila. Ostala oprema je ista kao i u standardnoj sobi.

Ishrana:
all inclusive od 10:00-24:00 h – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, snack, kasni snack od 23:00-24:00 h, snekovi od 12:00-16:00 h u Oleander baru, kolači od 16:00-17:00 h, gozleme od 11:30-16:00 h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

http://www.ameliabeachresort.com/ 

  Hotelska ponuda

  Hotel Amelia Beach Resort se nalazi na peščano-šljunkovitoj velikoj plaži sa plavom zastavicom do koje sa hotelskog bazena direktno vodi podzemni prolaz ispod auto-puta, 15 km od grada Manavgata, 3 i 4 km od malih mesta Kizilot i Okurcalar, od aerodroma u Antaliji udaljen je 90 km. Lep hotel prostire se na površini od 50.000 m2 i svojim gostima pruža mogućnost dobre zabave u lepom okruženju. Hotel nudi restorane sa jedinstvenim ukusima svetske kuhinje uz različite specijalitete, zatim, sobe koje su dizajnirane da svakom gostu pruža osećaj udobnosti, a za zabavu gostima su na raspolaganju Aqua park sa 9 tobogana, bazeni, dečiji Aqua park sa 5 tobogana, takodje, postoji animacijski tim koji započinje dnevnim aktivnostima na bazenu i nastavlja tokom dana sa predstavama koje se svake večeri održavaju sa različitim programom u amfiteatru.

  Sobe: 475          Zgrada: glavna zgrada i aneks zgrada                     Lift: Da 

   Smene

   od 7 do 14 noći

   Napomene o ceni

   po osobi

   U cenu je uključeno

   avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

   U cenu nije uključeno

   covid dokumentacija, individualni troškovi

   Cena od
   490 eur
   Više detalja
   Ponuda na sajtu agencije

   Povezane ponude

   YUTA - Anketa

   Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
   Letovaćete u?