• FOR YOU PUTOVANJA
    Side
    Čarter, Hotel Voyage Sorgun, Side
  • Čarter, Hotel Voyage Sorgun, Side
  • Čarter, Hotel Voyage Sorgun, Side

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Turska, Side

Side Letovanje, Čarter, Hotel Voyage Sorgun, Side

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel Voyage Sorgun, Side leto 2022

 

Lokacija:
hotel Voyage Sorgun se nalazi na peskovitoj plaži, u predivnoj Sorgunskoj šumi, 3 km od mesta Side i 65 km od aeroroma u Antaliji. Renoviran je 2014. godine i deo je poznatog Voyage lanca hotela. Kompleks čini glavna zgrada na četiri sprata, bungalovi na dva sprata i anex zgrada.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, dva a la carte restorana , devet barova, pet bazena, Vogi dečiji klub, baby program, parno kupatilo, hamam sauna, disco, fitness, boćanje, teniski tereni uz loptice i rekete, mini bioskop.

Aktivnosti za decu:
Vogi klub od 10:00-00:00h za decu od 4-12 godina i tinejdž klub za decu od 13-16 godina, luna park, veliki broj dnevnih igara, radionica i aktivnosti. Hotel ima odličan baby program.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
usluga pranja veša, usluge doktora, internet cafe, telefon i fax, Spa i wellness, sportovi na vodi uz upotrebu motora, osvetljenje za teniski teren, američki bilijar, kuglanje, igraonica.

Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sobe:
standardne sobe u glavnoj zgradi su veličine 31 m2, imaju klimu, mini bar, sef, LCD satelit TV, set za kafu i čaj, telefon, kupatilio, fen za kosu, balkon ili terasa. Porodične sobe u glavnoj zgradi su veličine 50 m2 i sastoje se od dve sobe, imaju jedno kupatilo. Standardne sobe u bungalovu su veličine od oko 35 m2 porodične 53 m2, a sva ostala oprema je ista kao i standardnim sobama.

Ishrana:
ultra all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, večera, dečiji bife za ručak i večeru, snek na plaži od 12:30 – 16:00 h, turske palačinke 12:00 – 18:00 h, snek posle ponoći od 22:00 – 07:00 h, dečiji i baby deo kao i deo za spremanje baby jela ( samoposluživanje i izbor više jela).

http://www.voyagehotel.com/ 

Smene

od 7 do 14 noći

Napomene o ceni

po osobi

U cenu je uključeno

avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

U cenu nije uključeno

covid dokumentacija, individualni troškovi

Cena od
490 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?