• DREAM LAND
    Barselona
    Barselona Nova godina avionom
  • Barselona Nova godina avionom
  • Barselona Nova godina avionom

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Nova Godina DREAM LAND, Španija, Barselona

Barselona Nova Godina, Barselona Nova godina avionom

6 dana
5 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan BEOGRAD – MINHEN – BARSELONA Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera organizatora putovanja u 11.15 sati. Let za Minhen u 13.15 sati (let LH 1723). Dolazak u Minhen u 14.50 sati. Nastavak putovanja za Barselonu u 15.45 sati (let LH1814). Dolazak u Barselonu u 17.45 sati. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.
2. dan  BARSELONA Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, Monžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Grasia, kuća Batljo, kuća Pedrera, katedrala Sveta porodica “Sagrada Familia”, Gotska četvrt... Slobodno poslepodne. Noćenje.
3. dan BARSELONA – ĐIRONA – FIGERAS – BARSELONA Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Đirona i Figeras”. Polazak za Đironu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti, gotske katedrale... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa i poseta Teatru - muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Noćenje.
4. dan  BARSELONA Doručak. Poludnevna fakultativna poseta parkovima Sjutadela i Tibidabo i etno-selu “Pueblo Espanjol”. Sjutadela je park nastao u 19. veku kao jedina zelena površina u gradu. Danas, pored jezera, nekoliko muzeja i čuvene fontane koju je dizajnirao Antonio Gaudi, ovaj park je poznat i po zoološkom vrtu. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor”. Odlazak do etno sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture raznih oblasti u Španiji. Noćenje.
5. dan BARSELONA Doručak. Slobodno vreme za individualne obilaske i posete. Noćenje. Prijateljski niske cene
6. dan BARSELONA – MINHEN – BEOGRAD Rani jutarnji transfer na aerodrom pored Barselone. Let za Minhen u 07.55 sati (LH 1817). Dolazak u Minhen u 09.55 sati. Nastavak putovanja za Beograd u 11.15 sati. Dolazak u Beograd u 12.40 sati.

Smene

Napomene o ceni

Plaćanje po srednjem kursu NBS On-line plaćanje karticama direktno na sajtu www.dreamland.travel

U cenu je uključeno

aerodromske takse (oko 189 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u agenciji Dream Land), prevoz avionom na relaciji Beograd-Minhen-Barselona-Minhen-Beograd (prevoznik Lufthansa), smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice na bazi 5 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, transferi na relacijama aerodrom–hotel i hotel–aerodrom u Barseloni prema programu; poludnevno panoramsko razgledanje grada, troškovi vodiča i organizovanja putovanja

U cenu nije uključeno

fakultativni izleti i ulaznice, turistička taksa u iznosu od 0.75 evra po noći po osobi za boravak u hotelu kategorije tri zvezdice (plaća se isključivo na recepciji), međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Cena od
689 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Barselona putovanje Barselona
Barselona Uskrs - Prvi maj avionom

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?