• ETA TOURS
    Pariz
    PARIZ PRAG MINHEN NOVA GODINA 2024
  • PARIZ PRAG MINHEN NOVA GODINA 2024
  • PARIZ PRAG MINHEN NOVA GODINA 2024

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Nova Godina ETA TOURS, Francuska, Pariz

Pariz Nova Godina, PARIZ PRAG MINHEN NOVA GODINA 2024

9 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan BEOGRAD–NOVI SAD
Polazak grupe sa Sava centra ( savska strana) u 17:00h, sastanak putnika u 16:30h. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2.dan PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada. Nakon toga kraća opciona šetnja sa vodičem: Vaclavski Trg, stari trg sa astronomskim satom Orloj...Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan PRAG
Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Slobodno vreme . Mogućnost fakultativnog krstarenja Vltavom uz zvuke Smetanine „ Vltave“ . Slobodno vreme do polaska autobusa za Pariz. Noćna vožnja.

4.dan PARIZ
Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje prestonice Francuske: Arc de Triomphe, Les Champs Elysees, Place Trocadero, Eiffel tour, Hotel des Invalides, Assemblee nationale, Pantenon, Place du Concorde, Opera, Louvr, Notre Dame. Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme za odmor. U predvečernjim časovima fakultativni odlazak na Monmartr, umetničku i boemsku četvrt gde ćemo u šetnji posetiti baziliku Sacre Coeur i napraviti pauzu na Place du Tertre gde su inspiraciju nalazili slavni umetnici poput Pikasa, Dalija, Henrija Milera…Imaćete priliku da se upoznate sa pariskim metroom koji savršeno funkcionišu. Povratak u hotel. Noćenje.


5.dan PARIZ-VERSAJ
Doručak. Mogucnost fakultativne posete Versaju, rezidenciji francuskih kraljeva koja je bila uzor mnogim palatama širom sveta. Obilazak palate i uživanje u versajskim vrtovima koje je uredio čuveni kralj Luj XIV. Povratak u Pariz , slobodno vreme i mogućnost fakultativne šetnje sa lokalnim vodičem “upoznajmo Pariz” kako bi se upoznali sa najznačajnijim lokalitetima i tajnovitim ulicama Pariza uz preporuku našeg vodiča gde ručati ili večerati u Latinskoj Četvrti, šopingovati u La Rue Rivoli. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6.dan PARIZ- REMS
Doručak. Fakultativni izlet u Rems, grad udaljen 129km od Pariza, u oblasti Champagne-Ardenne u kome su se krunisali kraljevi Francuske u katedrali Notre dam de Reims. Grad burne istorije, grad šampanjca u kome se nalazi i „ Celliers Ruinart“ - prva kuća šampanjca otvorena davne 1729.godine. Uživaćemo u vinarijama i u Parku Šampanjca koji će vas fascinirati.
Po dolasku obilazak Katedrale Notre Dam koja je građena u razdoblju od 13. do 16.veka, u kojoj su krunisani 25 francuskih kraljeva. Slobodno vreme. Noćenje.


7.dan PARIZ- DIZNILEND
Doručak. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta Disneyland-u udaljenom od Pariza 30 km, gde ćete se za trenutak vratiti u detinjstvo i uživati u društvu Diznijevih junaka kao i oprobati svoju smelost na mnogobrojnim atrakcijama ovog bajkovitog parka. Nastavak putovanja ka Minhenu u večernjim časovima. Noćna vožnja.


8.dan PARIZ - MINHEN
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Nacionalne opere i pozorišta, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt... Slobodno vreme, 9h (tehnička pauza). Preporučujemo vam da probate čuveni bavarski specijalitet - kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu HB.. Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Srbiji.. Noćna vožnja.

9. dan NOVI SAD -BEOGRAD - Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.Kraj usluge.

Smene

26.12.2023-03.01.2024

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

CENA ARANŽMANA OBUHVATA : - Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, TV, DVD ,audio oprema) -Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu IBIS CHEVILLY LARUE 3* ili IBIS BUDGET CHEVILLY 2* u Parizu u 1/2 sobama, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Pragu u 1/2 i 1/3 sobama. - Obilaske prema programu Prag/Minhen - Usluga predstavnika agencije/lokalnog vodiča, - Troškove realizacije programa.

U cenu nije uključeno

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: - Individualne troškove putnika - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje - Boravišnu taksu u Pragu 2 eur i u Parizu hotel 2* -1,30€ po osobi po noćenju,hotel 3*- 1.90€ - Karte za metro - Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte - Doplatu za jednokrevetnu sobu koja iznosi 50% od cene aranžmana FAKULTATIVNI PROGRAM: - Poseta Monmartru 15 €/deca do 12 god 5€ ( u cenu uključene metro karte i obilazak Monmartra) - Poseta Versaju 55€ (u cenu je uključeno: ulaznica u palatu, rezervacija, lokalni vodič, prevoz), deca do 18.god.-20€ (u cenu nije uključena ulaznica za vrtove) - (prijava u agenciji) -Krstarenje Senom 20€ /deca do 12 god.10€ - Rems 30€/deca do 12 god 15€ - Diznilend 120 € plus 15€ prevoz/deca do 12 god- 110e plus 15€ prevoz ( plaća se u agenciji do 20 dana pre polaska) CENA ZA ULAZNICU JE PODLOŽNA PROMENI -Šetnja „upoznajmo Pariz“ 20€/deca 10€ (u cenu uključene: usluga lokalnog vodiča)

Cena od
299 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?