• DREAM LAND
    Atina
    ATINA NOVA GODINA AVIONOM
  • ATINA NOVA GODINA AVIONOM
  • ATINA NOVA GODINA AVIONOM

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Nova Godina DREAM LAND, Grčka, Atina

Atina Nova Godina, ATINA NOVA GODINA AVIONOM

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan  BEOGRAD – ATINA

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Polazak za Atinu (vreme leta u tabeli). Odlazak na panoramsko razgledanje Atine: prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevskovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, trgovi Omonija i Sintagma, Nacionalne biblioteke, Akademije nauka, Univerziteta. Smeštaj u hotel. U kasnim popodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Akropolja – simbola Atine. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2.dan ATINA – PELOPONEZ – ATINA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Peloponeza. Vožnje preko Korintskog kanala koji spaja Egejsko sa Jonskim morem. Obilazak Epidaurusa koji je poznat po rođenju Apolonog sina. Nastavak putovanja do Napfliona, nekadašnje prestonice Grčke. Nakon obilaska odlazak do Mikene – obilazak Lavlje kapije i Lavljevih vrata. Povratak u Atinu u popodnevnim časovima. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativog odlaska na reprizu dočeka nove godine u taverni “Neas Rigas” na PlakiU poslepodnevnim časovima povratak u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.dan ATINA – PIREJ – EGINA – ATINA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska luke Pirej i ostrva Egine -  poznatog i po nazivima “ ostrvo Svetog Nektarija” ili “ostrvo pistaća”. Odlazak trajektom i obilazak istoimenog grada Egina, manastira Svetog Nektarija – posvećenom zaštitniku ostrva, velikom iscelitelju i čudotvorcu, Afejinog hrama. U poslepodnevnim časovima povratak u Atinu.. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan ATINA – SUNION - ATINA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Popodne mogućnost fakultativnog poludnevnog izleta za Sunion, (najjužniji rt Atičkog poluostrva, opisan u Homerovoj Odiseji, na kom se nalazi Posejdonov hram). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

6.dan ATINA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer na aerodrom, polazak za Beograd (pogledati vreme u tabeli). Dolazak u Beograd. 

Smene

Napomene o ceni

Plaćanje po srednjem kursu NBS On-line plaćanje karticama direktno na sajtu www.dreamland.travel

U cenu je uključeno

povratni avionski prevoz na relaciji Beograd – Atina - Beograd aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju (oko 164 evra, podložne su promeni) smeštaj u Atini (4 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Atini prema programu Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku Troškove organizacije putovanja Usluge pratioca grupe Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

U cenu nije uključeno

individualno međunarodno zdravstveno osiguranje osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Potrebne informacije mogu se dobiti poslovnici, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA obaveznu gradsku komunalnu taksu za Atinu (uvedena 01.01.2018, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 1,5 € po noćenju / po sobi ulaznice i fakultativne izlete Individualne troškove putnika

Cena od
425 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Atina putovanje Atina
Atina Uskrs i Prvi maj autobusom
Atina putovanje Atina
Atina avionom Uskrs i Prvi maj
Atina putovanje Atina
Avio karte Beograd Atina
Atina putovanje Atina
ATINA NOVA GODINA AVIONOM
Atina putovanje Atina
Atina Nova Godina autobusom
Atina putovanje Atina
SOLUN NOVA GODINA AUTOBUSOM
Atina putovanje Atina
Atina putovanje avionom

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?