• BELVI TRAVEL
    Temišvar
    Doček Nove Godine
  • Doček Nove Godine
  • Doček Nove Godine

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Nova Godina BELVI TRAVEL, Rumunija, Temišvar

Temišvar Nova Godina, Doček Nove Godine

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan (NEDELJA 31.12.2023.) NOVI SAD – BEOGRAD – TEMIŠVAR
Polazak iz Novog Sada/Beograda u jutarnjim satima (oko 7h-9h). Putovanje ka Temišvaru. Dolazak u TEMIŠVAR u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Odmor. U dogovoreno vreme sastanak sa vodičem na recepciji i polazak u organizovano razgledanje grada: trg Pobede, Rumunska Mitropolija sa karakterističnim moldavskim stilom, Opera Romana, trg Oslobođenja, trg Ujedinjenja, srpska pravoslavna crkva, Barokna palata – nekadašnje sedište Srpske Vojvodine, Rimokatolička katedrala,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. DOČEK NOVE GODINE na trgu uz vatromet i muzički program. Noćenje.

2.dan (PONEDELJAK 01.01.2024.) TEMIŠVAR – ARAD – BEOGRAD – NOVI SAD
Kasniji doručak. Odjava iz soba do 9.30h. Slobodno vreme u Temišvaru, ili polazak na fakultativni izlet do ARADA. Po dolasku, sledi kraći obilazak istorijskog centra grada: Srpska pravoslavna crkva, rodna kuća velikog srpskog dobrotvora Save Tekelije, monument Pokajanju sa Trijumfalnom kapijom, trg Avram Iancu, palata Kulture, Gradska kuća… Slobodno vreme za individualne aktivnosti (2 sata). Povratak u Temišvar i nastavak putovanja ka Srbiji. Dolazak u Novi Sad/Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja.

Smene

Napomene o ceni

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana u tri mesečne rate, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

U cenu je uključeno

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO: Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video), smeštaj u izabranom hotelu, na bazi 1 noćenja sa doručkom (samoposluživanje/“buffet“), smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.) obilazak Temišvara prema programu putovanja, usluge profesionalnog turističkog vodiča i organizacione troškove.

U cenu nije uključeno

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO: Sve ostale nepomenute usluge, ulaznice za muzeje i druge turističke objekte, obavezno međunarodno zdravstveno, putno osiguranje na osiguranu sumu od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 2 € u dinarskoj protivvrednosti), doplatu za jednokrevetnu sobu – 25 € hotel Strelitia, 40 € hotel Timisoara doplatu za dodatno sedište u autobusu – 40 €, doplatu za turističku, boravišnu taksu koja iznosi 2 € po osobi i noćenju – taksa se plaća na licu mesta, na recepciji hotela. FAKULTATIVNI IZLETI: Arad – 15€ za plaćanje u agenciji, za plaćanje na licu mesta 20€.

Cena od
49 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?