• JUNGLE TRAVEL
    Ženeva
    ŠVAJCARSKA, FRANCUSKA, LIHTENŠTAJN
  • ŠVAJCARSKA, FRANCUSKA, LIHTENŠTAJN
  • ŠVAJCARSKA, FRANCUSKA, LIHTENŠTAJN

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Prolećna putovanja JUNGLE TRAVEL, Švajcarska, Ženeva

Ženeva Prolećna putovanja, ŠVAJCARSKA, FRANCUSKA, LIHTENŠTAJN

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan (26.04.2019): Polazak autobusa sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuća cveća) u 12h. Dnevno-noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

2.dan (27.04.2019): Dolazak u Cirih u prepodnevnim časovima. Fakulativni obilazak grada: crkve Fraumunster i Grosmunster sa čijeg tornja se pruža fantastičan pogled na grad, glavna ulica Banhofštrase, brdo Lindenhof, opera, Ciriško jezero. Slobodno vreme za šetnju i uživanje u otmenosti najvećeg grada Švajcarske. Nakon nekoliko sati provedenih u Cirihu, nastavljamo put do Ženeve. Dolazak u Lansi, predgrađe Ženeve (3,5km od centra grada i katedrale) u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Fakultativni obilazak grada: jezero sa vodoskokom, Engleski park, katedrala Svetog Petra, trg Burg de Fur, Zid reformatora. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan (28.04.2019): Doručak. Fakultativni izlet u glavni grad Švajcarske – Bern. Obilazimo Stari grad, Kulu sa satom, Anštajnovu kuću, fontanu iz 16.veka Kindlifresserbrunnen, zgradu Parlamenta. Slobodno vreme. Nakon Berna idemo u Lozanu. Obilazimo katedralu, dvorac Saint-Maire s početka 15.veka, glavni trg – Place de la Palud. Možete prošetati ulicom Rue de Bourg, punom kafića i restorana. Povratak u Ženevu. Noćenje.

4.dan (29.04.2019): Doručak. Fakultativni izlet u Lion. Obilazimo stari grad – jednu od najvećih renesansnih četvrti u Evropi, katedralu, baziliku Notre Dame de Fourvière, rimski amfiteatar, Place des Jacobins na drugoj obali Saone, Passage de l'Argue. Slobodno vreme za uživanje u jednom od najlepših gradova južne Francuske. Povratak u Ženevu. Noćenje.

5.dan (30.04.2019): Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje soba. Polazak za Lihtenštajn. Dolazak u glavni grad Lihtenštajna, Vaduz, gde ćemo napraviti kraću pauzu za obilazak. Fakultativni obilazak: gradska većnica, katedrala, Muzej umetnosti. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Beograda. Noćna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

6. dan (01.05.2019): Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

Smene

Napomene o ceni

Prilikom prijave plaća se avans 50 evra u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate. Ostatak se plaća najkasnije do mesec dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate.

U cenu je uključeno

*Kompletnu organizaciju i vodjenje puta *3 noćenja sa doručkom (buffet) u hotelu Ibis Budget Petit-Lancy (3,5km od centra Ženeve) u 1/2 i 1/2+1 sobama (double krevet + single krevet na sprat) *Prevoz visokopodnim autobusima (klima, video i audio uredjaji) na navedenim relacijama

U cenu nije uključeno

*Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do 5 dana pred put) ***zbog sve učestalijih kontrola policije u državama EU, agencija preporučuje putnicima da OBAVEZNO UZMU međunarodno putno osiguranje; u slučaju da putnik nema osiguranje, sam snosi sve eventualne troškove i posledice *Turističku taksu 7,5eur (ukupno za sve dane boravka, plaća se u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Vojvođanske banke) *Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike Individualne troškove u hotelu i za vreme putovanja

Cena od
199 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete

Članice po slučajnom izboru