• JUNGLE TRAVEL
    Ajačo
    STRAZBUR I KOLMAR
  • STRAZBUR I KOLMAR
  • STRAZBUR I KOLMAR

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Prolećna putovanja JUNGLE TRAVEL, Francuska, Ajačo

Ajačo Prolećna putovanja, STRAZBUR I KOLMAR

6 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

1.dan (27.04.2019): Polazak iz Beograda sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuće sveća) u 22h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti, kao i radi odmora putnika na svakih 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

2.dan (28.04.2019): Dolazak na “biser Slovenije”, jezero Bled u prepodnevnim časovima gde pravimo pauzu deset sati. Po želji putnici mogu obići bledski zamak, najromantičnije mesto u gradu, hotel Park ili Titovu vilu gde mogu probati tradicionalnu kremšnitu i uživati u pogledu na jezero i ostrvo. Nastavljamo put do Kolmara u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Austriju i Nemačku sa usputnim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

3.dan (29.04.2019): Dolazak u Kolmar u prepodnevnim časovima. Bajka počinje! Fakultativni obilazak magičnog grada: istorijski centar, crkva Sv. Martina, Dominikanska crkva, Muzej Bartoldi, Muzej Unterlinden, Mala Venecija sa šarenim kućicama. Slobodno vreme. Nakon nekoliko sati provedenih u Kolmaru, nastavljamo put do Strazbura. Dolazak u Strazbur u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel u centru grada. Fakultativni obilazak grada: Trg Kleber, katadrala, Mala Francuska sa tipičnim šarenim fasadama pokrajine Alzas. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan (30.04.2019): Fakultativni izlet u Cirih, grad sireva, čokolade, satova i banaka: stari grad, crkva Grossmünster sa dva tornja i neverovatnim pogledom na reku i jezero, trg Lindenhof. U povratku obilazak bajkovitog Frajburga – “zelenog grada”: Stari grad, katedrala, gradska većnica, trgovačka kuća iz 16. veka. Povratak u Strazbur. Noćenje.

5.dan (01.05.2019): Pakovanje stvari i napuštanje hotela. Slobodno vreme za uživanje u  Strazburu. Popodnevni polazak za Beograd. Dnevno-noćna vožnja kroz Nemačku i Austriju sa usputnim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

6.dan (02.05.2019): Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

Smene

Napomene o ceni

Prilikom prijave plaća se avans 50 evra u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate. Ostatak se plaća najkasnije do mesec dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate.

U cenu je uključeno

*Kompletnu organizaciju i vodjenje puta *2 noćenja u hotelu Ibis Budget u centru Strazbura u sobama 1/2 i 1/2+1 sa kupatilom *Prevoz visokopodnim autobusima (klima, video i audio uredjaji) na navedenim relacijama

U cenu nije uključeno

*Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do 5 dana pred put) ***zbog sve učestalijih kontrola policije u državama EU, agencija preporučuje putnicima da OBAVEZNO UZMU međunarodno putno osiguranje; u slučaju da putnik nema osiguranje, sam snosi sve eventualne troškove i posledice *Turističku taksu – 2eur po osobi za sve dane boravka (plaća se u agenciji po prodajnom kursu Vojvđanske banke) *Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike Individualne troškove u hotelu i za vreme putovanja

Cena od
149 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete