• BIG BLUE
    Pariz
    Pariz
  • Pariz
  • Pariz

Prolećna putovanja BIG BLUE, Francuska, Pariz

Pariz Prolećna putovanja 2019

3 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Program putovanja pogledajte na www.bigblue.rs

Smene

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

U cenu je uključeno

U cenu aranžmana je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3*, na bazi 4 noćenja sa doručkom, panoramsko razgledanje grada, usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji i troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

U cenu aranžmana nije uračunato: Avio takse od 143,90 € (od čega je 68 evra YQ ne podlaže refundaciji i 0.22 evra RS, 28.45 evra QX, 0.98 evra RF, 16.72 evra RS, 4.48 evra LG, 4.51evra IZ, 8.14evra FR, 12.40 evra FR podlažu refundaciji), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 rsd po osobi i gradska taksa od 1.65 evra po osobi/ po noći (koja se plaća na licu mesta). Avio-takse, se plaćaju po prodajnom kursu Aik Banke (za efektivu), na dan uplate. Fakultativni izleti i posete takođe nisu uračunati u cenu aranžmana (obavezno prijavljivanje u agenciji za Versaj i Luvr).

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete