• JUNGLE TRAVEL
    Pariz
    PARIZ PRVI MAJ
  • PARIZ PRVI MAJ
  • PARIZ PRVI MAJ

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Prolećna putovanja JUNGLE TRAVEL, Francuska, Pariz

Pariz Prolećna putovanja, PARIZ PRVI MAJ

8 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

1.dan (27.04.2019): Polazak iz Beograda sa parkinga parkinga ispred Muzeja Jugoslavije (Kuće cveća) u 16:00h. Dnevno-noćna vožnja do Minhena kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

2.dan (28.04.2019): Dolazak u Minhen u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: Karlsplac, Crkva Svetog Mihaila, Frauenkirhe, Stara i Nova većnica, Hitlerova pivnica Hofbrojhaus, Rezidencija bavarskih kraljeva, Hofgarten, Engleska bašta. Polazak za Pariz u večernjim časovima, nakon desetočasovne tehničke pauze. Noćna vožnja do Pariza sa usputnim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

3.dan (29.04.2019): Stižemo u Pariz u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: ostrvo Site, katerdala Nort Dam, muzej Luvr, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za uživanje u „gradu svetlosti“. Noćenje.

4.dan (30.04.2019): Fakultativni obilazak čuvenog Versaja, jednog od najlepših evropskih dvoraca. Povratak u Pariz. Slobodno vreme. Noćenje.

5.dan (01.05.2019): Prepodnevni fakultativni obilazak Monmarta i oblilazak bazilike Sakre Ker („Svetog srca“), zatim Pigala i trga pozorišnih umetnika i slikara. Popodnevno fakultativno krstarenje Senom. Noćenje.

6.dan (02.05.2019): Pakovanje stvari i napuštanje soba. Slobodno vreme za individualne aktivnosti: obilaske muzeja, kupovinu suvenira, kafe na romantičnim mestima. Polazak za Salcburg u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Nemačke sa usputnim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

7.dan (03.05.2019): Dolazak u Salcburg u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak Mocartovog grada: Mirabel palata, Mocartova rezidencija, Hotel Zaher, Mocartova kuća, katedrala, tvrđava Hohensalcburg sa najlepšim pogledom na grad i recu Salcah. Šoping, šetnja, uživanje u romantičnom gradu. Polazak za Beograd u večernjim časovima, nakon desetočasovne tehničke pauze. Noćna vožnja do Beograda preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

8.dana (04.05.2019): Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Smene

Napomene o ceni

Prilikom prijave plaća se avans 50 evra u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate. Ostatak se plaća najkasnije do mesec dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate.

U cenu je uključeno

*Kompletnu organizaciju i vodjenje puta *3 noćenja u hotelu Ibis Budget Porte d`Orleans u sobama 1/2 i 1/2+1 sa kupatilom ili 3 noćenja u hotelu F1 Porte de Montreuil u sobama 1/2 i 1/2+1 sa zajedničkim kupatilom *Prevoz visokopodnim autobusima (klima, video i audio uredjaji) na navedenim relacijama

U cenu nije uključeno

*Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do 5 dana pred put) ***zbog sve učestalijih kontrola policije u državama EU, agencija preporučuje putnicima da OBAVEZNO UZMU međunarodno putno osiguranje; u slučaju da putnik nema osiguranje, sam snosi sve eventualne troškove i posledice *Turističku taksu – 3eur po osobi za sve dane boravka (plaća se u agenciji po prodajnom kursu Vojvđanske banke) *Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike Individualne troškove u hotelu i za vreme putovanja

Cena od
149 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete