• BIG BLUE
    Milano
    Milano
  • Milano
  • Milano

Prolećna putovanja BIG BLUE, Italija, Milano

Milano Prolećna putovanja 2019

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan (28.04.2019.) BEOGRAD - MILANO
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue u 16:20 časova. Poletanje za Milano u 18:25 časova (Let JU544). Sletanje na aerodrom u Milanu u 20:10 časova.  Po dolasku  transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje. 

2. dan (29.04.2019.) MILANO
Doručak.  Odlazak u panoramski obilazak grada mode. Vožnja prema Trgu Duoma na kome se nalazi katedrala Duomo sagrađena u gotskom stilu a koja zauzima površinu od 12000 metara kvadratnih i koju krasi čak 3400 statua; Trg Merkanti, panorama Kraljevske palate koja datira iz XII veka a napravljena je prvobitno kao Gradska većnica, Galerija Vitorio Emanuele, zasvođen prolaz sa elegantnim prodavnicama i lokalima koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, Teatar Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV veka. Obilazak se završava posetom utvrđenju porodice Sforca, rezidencije tadašnjeg vojvode Frančeska Sforca, a sad muzeja u kojoj se, pored ostalog nalazi i poslednje Mikelanđelovo delo – Pijeta Rondanini. Povratak u  hotel. Slobodno popodne Noćenje.

3. dan (30.04.2019.) MILANO-TORINO
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni poludnevni izlet za Torino. Vožnja prema regiji Pijemonte i gradu Torinu. Smešten u dolini, oivičen Alpima i brojnim jezerima, Torino kao glavni grad regije Pijemonte ujedno je jedan od najvećih gradova Italije. Nekada glavni grad Vojvodstva Savoja, potom glavni grad ujedinjene Italije, posle drugog svetskog rata postaje simbol ekonomskog razvoja čija kruna je bio Fijat.Osim što je poznat kao industrijski grad, Torino je I veliki univerzitetski grad, grad tekstila, filma, dizajna I izdavaštva. Po dolasku panoramski obilazak znamenitosti grada; Porte Palatine; Mole Antoneliana-simbol Torina, visoka dominantna građevina, nekada sinagoga a danas muzej filma; Katedrala Sv.Jovana Krstitelja koja skriva misteriozno arheološko otkriće ,,Torinski pokrov” itd.Slobodno vreme. Povratak u Milano. (Cena izleta: od 80 € ). Noćenje

4. dan (1.05.2019.) MILANO-LUGANO-JEZERO KOMO-MILANO
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Lugano, grad koga nazivaju „švajcarski Monte Karlo“. Razgledanje grada: crkva Sv. Lovre od anđela sa poznatom freskom „Hristove muke“, vila Viani, trg Briforma, gradska kuća i znamenite velike šahovske ploče, Via Nasa, Vila Favorita... Slobodno vreme na jezeru. Nastavak putovanja do jezera Komo, najdubljem u Evropi, oaze mira i tišine koji pruža očaravajući pogled na planine San Salvadore i Bre. Obilazak slikovitog grada Komo, poznatog po šetalištu, mnogobrojnim kafićima, kao i slikovitoj srednjovekovnoj četvrti, oko trga Kavur i impozantne katedrale od belog mermera iz XIV veka... Slobodno vreme.  (Cena izleta : od 80 € ). Povratak u Milano. Noćenje.

5. dan (2.05.2019.) MILANO - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba do 11:00 h. Slobodno vreme do tansfera na  aerodrom. Poletanje za Beograd u 20.55 (let JU 545) . Dolazak u Beograd u 22.35 časova.
 

Smene

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

U cenu je uključeno

U cenu aranžmana je uračunato: Prevoz letom Air Serbia na relaciji Beograd-Milano-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3 *, na bazi 4 noćenja sa doručkom, panoramsko razgledanje grada, troškovi organizovanja putovanja, usluge vodiča Big Blue .

U cenu nije uključeno

U cenu aranžmana nije uračunato: Avio-takse od 114,68 evra ( od toga evra 64.00 YQ ne podležu refundaciji i takse 0.22RS ,0.98RF ,16.72RS , 4.48LG ,2.75VT , 0.99MJ ,6.50HB,18.04IT podležu refundaciji), plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Aik banke, na dan uplate), dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 rsd po osobi, boravišne takse u Italiji ( plaćaju se na recepciji hotela i kreću se od 1,40 do 4 evra dnevno po osobi, po danu), posluženje u avionu, fakultativni izleti: Torino i Lugano-Komo ( obavezno prijavljivanje u agenciji), međunarodno putno osiguranje.

Cena od
519 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete