• ODEON WORLD TRAVEL
    Istanbul
    Prolećna putovanja u Istanbul
  • Prolećna putovanja u Istanbul
  • Prolećna putovanja u Istanbul

Prolećna putovanja ODEON WORLD TRAVEL, Turska, Istanbul

Istanbul Prolećna putovanja 2019

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan                                     Beograd – Istanbul

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja na liniji TK1082 u 09.05h, osim za polazak 28.april kada je let u 09.15h. Let za Istanbul. Dolazak u Istanbul u 12.55h, osim za grupu koja putuje 28.aprila za koju je predviđeno sletanje u 12.00h. Po dolasku u Istanbul transfer do hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2.dan                                     Istanbul

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet i klasično razgledanje grada: Hipodrom, Plava Džamija, Aja Sofija, Topkapi palata... Cena izleta je 50€ po osobi za minimum 15 prijavljenih putnika, ulaznice su uključene u cenu. Slobodno veče. Noćenje.

3.dan                                     Istanbul

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet: krstarenje Bosforom, obilazak Dolmabahče palate, Vaseljenska patrijaršija. Cena izleta je 50€ po osobi za minimum 15 prijavljenih putnika, ulaznice su uključene u cenu. Slobodno veče. Noćenje.

4.dan                                     Istanbul – Beograd

Doručak. Sobe se prema međunarodnim hotelskim pravilima moraju napustiti do 12.00h. Slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Let za Beograd na liniji TK1083 u 19.45h, osim za grupu koja se vraća 28.aprila kada je predviđeno poletanje za 18.45h. Sletanje u Beograd u 19.25h. Sve satnice navedene u ovom program putovanja su lokalne.

Smene

28.04. I 29.04.2019.

Napomene o ceni

- Aerodromske takse 107€ - Putno zdravstveno osiguranje

U cenu je uključeno

Avionski prevoz Beograd – Istanbul – Beograd - Transfer aerodrom – hotel – aerodrom - Usluge predstavnika na srpskom jeziku - 3 ili 4 noćenja u izabranom hotelu. - Organizaciju putovanja

U cenu nije uključeno

Cena od
140 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete