• STUP VRŠAC
    Sarajevo
    Sarajevo sa fakultativnim obilascima Mostara i Blagaja
  • Sarajevo sa fakultativnim obilascima Mostara i Blagaja
  • Sarajevo sa fakultativnim obilascima Mostara i Blagaja

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Razgledanja STUP VRŠAC, Bosna i Hercegovina, Sarajevo

Sarajevo Razgledanja, Sarajevo sa fakultativnim obilascima Mostara i Blagaja

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 23:30h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja autobusom kroz Srbiju, pored Šapca, prema Sarajevu sa usputnim pauzama radi odmora.

2. dan SARAJEVO

olazak u Sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Posle 15h smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan SARAJEVO – VRELO BOSNE

Doručak. Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na Vrela Bosne. Noćenje

4. dan SARAJEVO - MOSTAR

Doručak. U 9h napuštanje hotela i fakultativni polazak grupe prema Blagaju koji se nalazi par kilometara od Mostara i na kratko uživati na izvorištu Bune, najvećem kraškom izvor u Evropi, pored kojeg se nalazi čuvena sufijska tekija. Nastavak putovanja do Mostara gde ćemo posetiti građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je pre 1558. godine i po predanjima Stari most je sagrađen po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Sarajevo, a u večernjim časovima polazak za Beograd.

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim časovima. Kraj programa.

Smene

08.11.2019.

Napomene o ceni

Cena 75e (SNIZENA SA 105e)

U cenu je uključeno

prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji od 16 do 87 sedišta / mesta se određuju prema prijavi, smeštaj u hotelu 3*/4* po lokalnoj kategorizaciji na bazi noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/2+1 razgledanje Sarajeva i usluge turističkog vodiča / predstavnik agencije troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

individualni troškovi, stanična usluga 50,00 din za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji, fakultativni izleti i međunarodno zdravstveno osiguranje.

Cena od
75 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete