• DREAM LAND
    Prag
    Prag Uskrs i Prvi maj
  • Prag Uskrs i Prvi maj
  • Prag Uskrs i Prvi maj

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Uskršnja i Prvomajska putovanja DREAM LAND, Češka Republika, Prag

Prag Uskršnja i Prvomajska putovanja, Prag Uskrs i Prvi maj

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan  BEOGRAD – NOVI SAD

Polazak iz Beograda oko 19:00 časova sa perona glavne  autobuske stanice ( BAS –a), ulaz iz Karađorđeve ulice,i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00 časova(proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnjakroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu.

2. dan  PRAG
Dolazak u Pragu prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak Praga:Hradčani – praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz 17. veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Loreto, Zlatna ulica, Mala strana. Potom razgledanje centra grada: Karlov most, crkva od Tina, Starogradski i Vaclavski trg, šetnja i upoznavanje sa centrom grada. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan  PRAG – KARLOVE VARI – PRAG
Doručak.Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Karlove Vari, poznatog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Po dolasku obilazak centra Karlovih Vari, termalnih izvora, prelepe ruske crkve...U poslepodnevnim časovima povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan  PRAG – DREZDEN – PRAG
Doručak.Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Drezden, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijsko-kulturnih spomenika iz srednjeg veka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus stilova, rođenih krajem 19. I početkom 20. veka. Po dolasku obilazak grada:opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most.Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

5. dan  PRAG – ZAMAK KARLŠTAJN– KRSTARENJE VLTAVOM 
Doručak.Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska zamka Karlštajn iz XIV veka, u kome je bila rezidencija kralja Karla IV i u kome se čuva replika krune čeških kraljeva.  U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta vožnja brodom Vltavom – pogled na Prag iz jednog sasvim drugog ugla.U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnjakroz Slovačku i Mađarsku prema Srbiji.

6. dan  NOVI SAD – BEOGRAD   Dolazak u Novi Sad i Beograd u prepodnevnim časovima.(Kraj usluga)

Smene

Napomene o ceni

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA: 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana(uz doplatu od 1,5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do: Za polaske od 01.04. do 01.06.2019……….…………....…….15.08.2019. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro) 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 4 jednake mesečne rate BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Inteza (Visa, Master i American Express) i direktne prijave i uplate u agenciji

U cenu je uključeno

prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom) smeštaj u Pragu (3 noćenja sa doručkom – švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama obilaske prema programu (Prag – Hradčani i pešačko razgledanje centra grada) troškove organizacije i vođenja aranžmana usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uključeno

međunarodno zdravstveno osiguranje UNIQA Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Potrebne informacije mogu se dobiti u agenciji. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA obaveznu gradsku komunalnu taksu (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima Jasmin 3* i Fortuna West 3* – 0.60€ po noćenju/po osobi ulaznice i fakultativne izlete peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )

Cena od
125 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Prag putovanje Prag
Avio karte Beograd Prag

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?