• MAX TRAVEL
    Istanbul
    Istanbul 1. maj
  • Istanbul 1. maj
  • Istanbul 1. maj

Uskršnja i Prvomajska putovanja MAX TRAVEL, Turska, Istanbul

Istanbul Uskršnja i Prvomajska putovanja 2019

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

30. april 2019. – Beograd – Srbija – Bugarska – Turska:

Polazak sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Bugarske i Turske uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

01. maj 2019. – Turska – Istanbul:

Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima. Nakon smeštanja u hotel, vreme za osveženje i krećemo u pešačko razgledanje i upoznavanje sa gradom: Kroz četvrt Aksaraj, spuštamo se do Nove kapije i metroom odlazimo do trga Taksim. Ukoliko Istanbul uopšte ima centar, mogli bi reći da je Taksim upravo središte grada. Šetnja, vožnja tramvajem ili šoping u radnjama poznatih svetskih i turskih brendova sve je to moguće u ulici Istiklal koja se proteže dva kilometra od Taksima ka obali. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, nakon toga grupni ili individulani povratak u hotel. Noćenje.

02. maj 2019. – Turska – Istanbul:

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnosti odlaska na fakultativni izlet.. Miniaturk – najveci svetski park sa miniaturama znamenitosti sa prostora Turske. Nakon toga vraćamo se hiljade godina u prošlosti i krećemo u pešacku turu – Aja Sofija – nekada najveća crkva sveta i Topkapi palata – sedište osmanskih vladara, Plava džamija – jedna od najspektakularnijih džamija na svetu, hipodrom – nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev obelisk, egipatski obelisk i stub Troglave zmije. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na organizovanu žurku. Noćenje.

03. maj 2019. – Turska – Istanbul:

Doručak. U prepodnevnim satima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska, krstarenje Bosforom između dva kontinenta (razgledanje grada sa Bosfora: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Sulejmanija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš, Ortokej kvart, Rumeli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula…).Nakon krstarenja mogućnost fakultativnog izleta panoramsko razgledanja grada: Valensov vijadukt, Zlatni rog, centar grada Taksim, prelazak Bosfora, Azijska strana, vidikovac Čamlidža.Nakon toga slobodno vreme za individualne obilaske. U večernjim časovima odlazak na organizovanu žurku. Noćenje.

04. maj 2019.. – Turska – Bugarska :

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima napuštamo Istanbul. Sledi noćna vožnja preko Turske, Bugarske i Srbije uz usputne pauze za odmor, osveženje…

05. maj 2019. – Srbija:

Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

- Tri noćenja u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u Istanbulu - autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd) - usluge pratioca grupe - organizaciju putovanja u celini.

U cenu nije uključeno

- Doplatu od 10€ za dvokrevetnu sobu po osobi. - Fakultativne izlete i organizovane žurke (panoramsko razgledanje Istanbula, Dolmabahče palate, hipodrom, Plava džamija, Teodosijev obelisk, Aja Sofija, Topkapi dvorac, Miniaturk tursko veče, krstarenje Bosforom)., - Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 1,25€ po danu (18 – 70 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji, 1€ po danu (ispod 18 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agencijii NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša) - Doplatu za peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu u iznosu od 50din (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se plaća u agenciji, a preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika. - individualne troškove putnika

Cena od
119 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete