• DREAM LAND
    Budimpešta
    MAĐARSKA WELLNESS & SPA
  • MAĐARSKA WELLNESS & SPA
  • MAĐARSKA WELLNESS & SPA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Wellness i spa turizam DREAM LAND, Mađarska, Budimpešta

Budimpešta Wellness i spa turizam, MAĐARSKA WELLNESS & SPA

1 dana
0 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka. Poslednji dan Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Smene

Napomene o ceni

Cena putovanja iskazana je u evrima, a placanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke INTESA, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zakljucivanja ugovora o putovanju, uplacuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplacuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja. - Placanje može biti: 1) Avansno: a) gotovinom, b) cekovima, c) uplatom na racun Dream Land-a ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina). 2) Platnim karticama do 4 mesečne rate bez kamate (Visa, Master od Banca Intese) - 50% prilikom rezervacije a ostatak na rate.

U cenu je uključeno

• 3=4 je sa 4 polupansiona (doručak i večera – samoposluživanje – izbor više jela) tokom perioda: gde je jedno noćenje gratis a sa cenom po osobi i po noći - 03.09-14.10 ; 05.11-22.12.2018. Neograničeno korišćenje Aquaworlda – EKSKLUZIVNO, Oriental spa wellness i fitness centra, svet saune; bademantil; parking ispred hotela; besplatan prevoz hotelskim autobusom na relaciji hotel-Trg heroja-hotel; besplatan wireless internet; lokalna taksa.

U cenu nije uključeno

obavezan depozit u iznosu od 50 evra soba/dan koji se plaća na recepciji. DOPLATE po sobi dnevno: pogled na Budim 12 evra, garaža 8 evra, kućni ljubimac 17 evra (na upit). OBAVEZNA DOPLATA ZA NOVOGODIŠNJU VEČERU: 140 EVRA po osobi, deca 7-14 plaćaju 100 evra.

Cena od
83 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete