• DREAM LAND
    Segedin
    MAĐARSKA WELLNESS & SPA
  • MAĐARSKA WELLNESS & SPA
  • MAĐARSKA WELLNESS & SPA

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Wellness i spa turizam DREAM LAND, Mađarska, Segedin

Segedin Wellness i spa turizam, MAĐARSKA WELLNESS & SPA

1 dana
0 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Smene

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana. 1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska. 2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro i Dina. 3. PLAĆANJE NA RATE - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 4 mesečne rate) - 50% prilikom rezervacije a ostatak na rate. 4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji. 5. PREKO RAČUNA - uplata na račun Dream Land-a. Organizator putovanja zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

U cenu je uključeno

- Neograničeno korišćenje kompleksa bazena „Napfényfürdő Aquapolis Szeged“, i na dan odlaska do 11h. - Ulaznicu za Tihi wellness (3h dnevno za osobe preko 16 god.) i na dan odlaska do 11h. - Wi-Fi. - Bade-mantil.

U cenu nije uključeno

- Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 1.8€ dnevno po osobi (plaćanje se vrši na recepciji hotela). - Raniji ulazak u sobu (od 10h) 18€ po sobi, kasniji izlazak iz sobe (do 18h) 28€ po sobi. Kasniji ulazak i izlazak iz sobe zavise od raspoloživih kapaciteta i mogu se rezervisati i platiti isključivo na recepciji hotela. - Ručak 18€ za odrasle i 9€ za decu do 12 god. dnevno po osobi. - Kamin u apartmanu ili đakuzi na terasi 18€ dnevno po sobi. - Parking pored i iza hotela besplatno (br. mesta 40. Ukoliko nema slobodnih, gosti mogu na licu mesta da doplate za parking ispred hotela 0.5€/h ili garažu pored hotela 0.4€/h).

Cena od
52 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?