• DREAM LAND
    Terme Čatež
    TERME 1000 - MORAVSKE TOPLICE WELLNESS & SPA
  • TERME 1000 - MORAVSKE TOPLICE WELLNESS & SPA
  • TERME 1000 - MORAVSKE TOPLICE WELLNESS & SPA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Wellness i spa turizam DREAM LAND, Slovenija, Terme Čatež

Terme Čatež Wellness i spa turizam 2019

1 dana
0 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Smene

Napomene o ceni

● Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke INTESA, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja. ● Plaćanje može biti: 1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Dream Land-a ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina). 2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija (40%), a ostatak čekovima do 5 jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. Ili 20. u mesecu). 3) Platnim karticama do 4 mesečne rate bez kamate (Visa, Master od Banca Intese).

U cenu je uključeno

Smeštaj u odabranom hotelu, polupansion, neograničeno kupanje u bazenima hotela na dan dolaska od 11h i celodnevno na dan odlaska, neograničeno korišćenje bazena u bazenskom kompleksu Terme 3000, korišćenje bademantila, korišćenje fitnes centra za goste hotela Livada Prestige i hotela Ajda. Uračunat ulaz u saune u hotelu za goste hotel Livada Prestige - 5 sauna; za goste hotela Ajda - 4 saune; za goste hotela Termal - finska sauna. *Dece do 6 godina su GRATIS; hotel Termal 14 evra. Deca od 12 do 15 godina ima 30% popust.

U cenu nije uključeno

● Boravišna taksa 1,27 evra po osobi na dan i turistička prijava 1 evro po osobi –plaćanje na recepciji hotela deca 0-6 godina su oslobođena pladanja a deca 7-17 godina plaćaju 50% ● Za jednokrevetnu sobu: 14 evra u hotelu Termal ● Za pun pansion doplata:10 evra u hotelu Termal ● Dečiji krevetac: 8 evra u hotelu Termal

Cena od
50 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete