• DREAM LAND
    Terme Čatež
    TERME 1000 - MORAVSKE TOPLICE WELLNESS & SPA
  • TERME 1000 - MORAVSKE TOPLICE WELLNESS & SPA
  • TERME 1000 - MORAVSKE TOPLICE WELLNESS & SPA

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Wellness i spa turizam DREAM LAND, Slovenija, Terme Čatež

Terme Čatež Wellness i spa turizam, TERME 1000 - MORAVSKE TOPLICE WELLNESS & SPA

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Smene

Napomene o ceni

● Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja. ● Plaćanje može biti: 1) Avansno: a) Gotovinom u potpunosti ili 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 14 dana pre putovanja, b) Čekovima, c) Uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina) u agenciji ili online putem website-a agencije. 2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak: a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (datum realizacije 5/10. i 15. u mesecu.); b) platnim karticama (Visa i Master, Banca Intesa-e) na maksimalno 5 mesečnih rata; Akontacija 40% odmah, ostatak na rate; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija ima potpisan ugovor.

U cenu je uključeno

- Smeštaj u odabranom hotelu, polupansion, neograničeno kupanje u bazenima hotela na dan dolaska od 11h i celodnevno na dan odlaska, - neograničeno korišćenje bazena u bazenskom kompleksu Terme 3000 - sada povezano toplim hodnikom, korišćenje bademantila, - korišćenje fitnes centra za goste hotela Livada Prestige i hotela Ajda. - uračunat ulaz u saune u hotelu za goste hotel Livada Prestige (finska, turska, bio, infracrvena, laconuim i caldar)

U cenu nije uključeno

- boravišna taksa 2 evra po osobi na dan i turistička prijava 1,50 evro po osobi jednokratno – plaćanje na recepciji hotela, deca 0-6 godina su oslobođena plaćanja a deca 7-17 godina plaćaju 50% - za jednokrevetnu sobu: 29 evra u hotelu Livada Prestige, 23 evra u hotel Ajda i 17 evra hotel Termal - u hotelu Livada Prestige: junior suite 30 evra, senior suite 50 evra, Livada suite 70 evra - u hotelu Ajda: suite 23 evra / u Hotelu Termal: suite 23 evra - za pun pansion: 17 evra u hotelu Livada Prestige i Ajda, 14 evra hotel Termal - dečiji krevetac: 10 evra u hotelu Livada Prestige, 8 evra u hotelima Ajda i Termal - parkiranje u garaži: 5 evra u hotelu Livada Prestige

Cena od
50 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?