• DREAM LAND
    Terme Laško
    TERME LAŠKO WELLNESS & SPA
  • TERME LAŠKO WELLNESS & SPA
  • TERME LAŠKO WELLNESS & SPA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Wellness i spa turizam DREAM LAND, Slovenija, Terme Laško

Terme Laško Wellness i spa turizam, TERME LAŠKO WELLNESS & SPA

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge. Poslednji dan: Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h.

Smene

Napomene o ceni

PREVOZ: Svakodnevni polasci iz Beograda do Termi Laško. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji. Cena za jedan pravac 45€, a cena povratne karte 80€ po osobi.

U cenu je uključeno

- Neograničeno korišćenje bazena, i na dan odlaska. - Upotreba fitnes centra jednom dnevno. - Noćno kupanje u Termalnom centru Thermana Park Laško petkom i subotom do 23h. - Wi-Fi. - Dnevna ponuda animacije, opuštanja i rekreacije. - Bade-mantil (za odrasle). - Poklon bon u vrednosti od 10€ za wellness usluge.

U cenu nije uključeno

- Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 2€ dnevno za odrasle i 1€ dnevno za decu 7-18 god. (plaćanje se vrši na recepciji hotela, cene su podložne promeni). - Neograničen ulaz u sauna centar 7€ dnevno po osobi (cene su podložne promeni). - Krevetac 8€ dnevno. - Ručak u hotelu Zdravilišče 11€ za odrasle, 8€ za decu dnevno po osobi. - Bade-mantil za decu 5€ dnevno. - Za sobu sa pogledom na reku ili sa balkonom 2€ dnevno po osobi (deca prema popustima). - Za sobu sa pogledom na reku i balkonom 4€ dnevno po osobi (deca prema popustima). - Jednokrevetna soba u hotelu Zdravilišče 20€ dnevno.

Cena od
72 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete