• DREAM LAND
    Terme Laško
    TERME LAŠKO WELLNESS & SPA
  • TERME LAŠKO WELLNESS & SPA
  • TERME LAŠKO WELLNESS & SPA

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Wellness i spa turizam DREAM LAND, Slovenija, Terme Laško

Terme Laško Wellness i spa turizam, TERME LAŠKO WELLNESS & SPA

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge. Poslednji dan: Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h.

Smene

Napomene o ceni

● Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja. ● Plaćanje može biti: 1) Avansno: a) Gotovinom u potpunosti ili 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 14 dana pre putovanja, b) Čekovima, c) Uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina) u agenciji ili online putem website-a agencije. 2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak: a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (datum realizacije 5/10. i 15. u mesecu.); b) platnim karticama (Visa i Master, Banca Intesa-e) na maksimalno 5 mesečnih rata; Akontacija 40% odmah, ostatak na rate; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija ima potpisan ugovor.

U cenu je uključeno

- boravak u dvokrevetnoj sobi standard, - polupansion, - neograničeno kupanje u hotelima Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško (i na dan odlaska), - dnevno ulaz u fitnes centar, - bade mantil za odrasle osobe, - besplatni wireless internet u hotelu, - hotelska knjižica povoljnosti, - ponuda animacije i rekreacije.

U cenu nije uključeno

Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 2,5€ dnevno za odrasle i 1,25€ dnevno za decu 7-18 god. plaćanje se vrši na recepciji hotela, cene su podložne promeni. - Prijava boravka 1€ po osobi jednokratno plaćanje se vrši na recepciji hotela, cene su podložne promeni. - Ulaz u sauna centar 10€ dnevno po osobi (cene su podložne promeni). - Krevetac 10€ dnevno. - Ručak u hotelu Thermana Park Laško 15€ za odrasle, 9€ za decu, u hotelu Zdravilišče 11€ za odrasle, 8€ za decu dnevno po osobi. - Bade-mantil za decu 5€ dnevno. - Za sobu sa pogledom na reku ili sa balkonom 3€ dnevno po osobi. - Za sobu sa pogledom na reku i balkonom 6€ dnevno po osobi.

Cena od
69 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?