• BANBUS
    Sokobanja
    Odmor u Sokobanji
  • Odmor u Sokobanji
  • Odmor u Sokobanji

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Banjski turizam BANBUS, Srbija, Sokobanja

Sokobanja Banjski turizam, Odmor u Sokobanji

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Pun pansion
  • Najam

Program putovanja

 Turističko- ugostiteljskI centar „Banbus“ Sokobanja  –Nalazi se u samom centru Sokobanje  udaljen nepunih 100 metara od šetališne zone. Novootvoreni studio apartmani pružaju potpuni konfor i užitak za sve turiste koji odluče da borave u Sokobanji. Svi studio apartmani opremljeni su mini kuhinjama, ugradnom pločom sa dve ringle, aspiratorom, frižiderimom, velikim plazma televizorom, trpezariskim stolom sa stolicama , klima uređaj, WiFi, prostranim TWC i terasama. Svi studio apartmani opremljeni su sa kompletnim posudjem u skladu sa strukturom studia. Terase su opremljene plastičnim baštenskim garniturama (sto sa stolicama). Pored opremljenih studio apartmana objekat sadrži svoj restoran kapaciteta cca 60-70 mesta. Objekat sadrži veliku recepciju sa foajeom gde gosti mogu da uživaju u svom  slobodnom vremenu uz muziku i piće. Objekat poseduje i parking mesta za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom.

Smene

Napomene o ceni

-Popusti za decu navedeni su u cenovniku koji se nalazi na sajtu - Cena 1/1 smeštajne jedinice nalazi se na sajtu USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarima, na sledeći način: 1. Gotovinski : 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana 2. Čekovima gradjana : 30% od cene aranžmana gotovinskom uplatom prilikom rezervacije, a ostatak deponovanjem čekova, na maximalno četiri mesečne rate 3. Platnim karticama 4. Putem administrativne zabrane- plaćanje na rate, shodno Ugovoru sa Sindikalnom organizacijom ili preduzećem.

U cenu je uključeno

- Smeštaj u Banbus lux studio apartmanima u Sokobanji po danu po osobi na bazi izabrane usluge (doručak,ručak,večera-klasičan način usluživanja). - parking mesto za goste koji dolaze sopstvenim prevozom, - klima uređaj, - WiFI.

U cenu nije uključeno

- autobuski prevoz : SP "Banbus" ima redovnu liniju na relaciji Beograd -Sokobanja, mogucnost kupovine karte u agenciji - boravišna taksa koja se plaća na recepciji objekta ( iznosi 100 dinara dnevno za odrasle , za decu od 7 do 15 godina iznosi 50 dinara dnevno po osobi) - fakultativne izlete ,individualne troškove i nepomenute usluge

Cena od
2550 din
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?