• ITAKA TRAVEL
    Prag
    Češki Krumlov-Prag-Brno
  • Češki Krumlov-Prag-Brno
  • Češki Krumlov-Prag-Brno

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi ITAKA TRAVEL, Češka Republika, Prag

Prag Evropski gradovi, Češki Krumlov-Prag-Brno

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan,14.02.2020.-LAZAREVAC
Polazak iz Lazarevca sa parkinga kod Sportsko-rekreativnog centra “Kolubara” u 19.00h. Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku i Češku uz kraće pauze radi odmora i graničnih formalnosti.

2.dan,15.02.2020.-ČEŠKI KRUMLOV-PRAG

Dolazak u Češki Krumlov, gradić na obalama reke Vltave i jedan od najlepših gradića Češke, nad kojim dominira zamak sa crkvom Sv.Vita. Češki Krumlov je jedan od prvih gradova Češke koji je uvršten u UNESCO-vu listu svetske baštine. Razgledanje grada koji, posle Hradčana, ima najveći zamak u Češkoj. Nastavak puta za Prag. Po dolasku, obilazak grada uz pratnju vodiča: Hradčani – Katedrala Sv.Vita, Stari Kraljevski dvorac, Bazilika Sv. Djordja, Zlatna ulica, Mala strana, Karlov most, Trg malteških vitezova, bista Karla IV, Staro mesto, Staromestski trg, Orloj, Gradska većnica, Tinska crkva, spomenik J. Husu, Celetna ulica, Vaclavske namesti.  Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan,16.02.2020.-PRAG-DREZDEN-PRAG

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativan odlazak na izlet u Drezden, grad kulture i umetnosti i vrhunskih muzeja, u savršenoj harmoniji sa prirodom, skladnog odnosa između starog i modernog. Grad je sa pravom nazvan “balkonom Evrope” i proslavljen kao Firenca na Elbi. Podjednako je zanimljiv onima koji su u potrazi za umetničkim vrednostima, ali i onima koji žele samo da se zabave i uživaju u šopingu u Praškoj ulici, ili na trgu Altmarkt. Povratak u Prag. Odlazak u hotel. Nakon odmora, sledi fakultativno krstarenje Vltavom sa večerom na bazi švedskog stola u trajanju od 2h, a zatim i noćna šetnja gradom i upoznavanje sa noćnim životom Praga. Noćenje.

4.dan,17.02.2020.-PRAG-KARLOVE VARI-PRAG-BRNO

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativan odlazak do najčuvenije banje u Evropi - Karlovih Vari. Bajkovit i lekoviti gradić vekovima slovi za jednu od najpopularnijih banja Evrope, ne samo zbog čuvenih termalnih voda čija je vrela voda pravi eliksir, već i zahvaljujući impozantnoj arhitekturi i kulturnim spomenicima na svakom koraku. Slobodno vreme za individualno razgledanje. U povratku za Prag kratko zaustavljanje u Krušovicama, poznatoj fabrici piva. Polazak za Srbiju oko 17h. Dvočasovna poseta gradu Brno, drugi po veličini grad u Češkoj.  Noćna vožnja uz kraće pauze radi odmora.

5.dan,18.02.2020.-LAZAREVAC
Dolazak u Lazarevac  u ranim  jutarnjim  časovima.

Smene

14/18.02.2020.

Napomene o ceni

NAČIN PLAĆANJA: u 5 mesečnih rata ili na 10 polumesečnih rata (januar-maj) direktnom uplatom u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

U cenu je uključeno

• Prevoz autobusom visoke turističke klase sa kompletnom opremom (audio-video, grejanje, klima AC, DvD) • 2 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* • Obilaske prema programu (razgledanje Češkog Krumlova, razledanje Praga, razgledanje Brna) • Usluge profesionalnog turističkog vodiča • Organizacione troškove

U cenu nije uključeno

• Međunarodno zdravstveno osiguranje • Individualne troškove • Fakultativne izlete: - Krstarenje Vltavom sa večerom na bazi švedskog stola u trajanju od 2h - 19€ (uz kupljen izlet u Drezden, cena krstarenja je 15€) - Karlove Vari - 25 € (uz kupljen izlet u Drezden, cena izleta u Karlove Vari je 14€) - Drezden - 30 €

Cena od
89 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete