• FOR YOU PUTOVANJA
    Hurgada
    Egipat Hurgada - Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* - Hurgada Egipat Hoteli 2020 - Hurgada 2020
  • Egipat Hurgada - Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* - Hurgada Egipat Hoteli 2020 - Hurgada 2020
  • Egipat Hurgada - Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* - Hurgada Egipat Hoteli 2020 - Hurgada 2020

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, Egipat Hurgada - Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* - Hurgada Egipat Hoteli 2020 - Hurgada 2020

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel se nalazi se u mirnom mestu Soma Bay, udaljen je oko 52km od Hurgade i aerodroma u Hurgadi, od centra Safage oko 5km.

Hotel je otvoren 08. avgusta 2019. godine i otvaraće se deo po deo. Svi grubi i bučni radovi biće završeni pre samog otvaranja, ali određeni a la carte restorani i većina barova će se otvarati posebno.

Hotel nudi ukupno 393 smeštajne jedinice raspoređenih u pet blokova koji imaju od tri do pet spratova. Gostima je na raspolaganju pet bazena (ukupne površine oko 2.300m²), nekoliko a la carte restorana i barova.

Za decu tu su mini club (3-6 godina), kids club (7-12 godina), teens club (13-17 godina), igralište, bazen sa akva parkom i mini disko.

NAPOMENA: delovi hotela koji će biti otvoreni naknadno su:

 – Lift u glavnoj zgradi
– Diskoteka
– Beergaden
– Shisha Bar
– Pirates Bar
– A la carte restorani Chopsticks i Amarina Club

Plaža:

Nalazi se na samoj peščanoj plaži, dugačkoj 200m. Ležaljke, suncobrani i peškiri su na raspolaganju gostima hotela i ne naplaćuju se dodatno.

Hotel ima 393 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, fen za kosu, balkon ili terasu.

Standard sobe su veličine 30-35m², sobe imaju jedan francuski ležaj ili dva single kreveta.

Porodične sobe su veličine 32-36m², imaju 2 odvojene sobe u kojima je u jednoj sobi francuski ležaj i u drugoj dva odvojena kreveta.

Plaća se:  telefon, room service, minibar.

Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večeru, kasna večera, i ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel nudi a la carte restorane – Zeina (orijentalna kuhinja), Luca Toni (italijanska kuhinja), Chopsticks (azijska kuhinja, očekuje se otvaranje u toku zimske sezone), Amarina Club (internacionalna kuhinja, očekuje se otvaranje u toku zimske sezone). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Le Gourmet, Turquoise, Tropicana Bar, Aqua Fun, Sea Shark, Caribbean Bar, German Beer Garden, Pirates Bar, London Pub, Sky Lounge kao i Backstage Disco. U konceptu su sladoled, palačinke, grickalice, kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića,

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Shisha Corner, specijalna vina u a la carte restoranima, pića iz minibara i pića u noćnom klubu.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Hotel ima 5 bazena sa izdvojenim delom za decu i bebe (greju se tokom zime), dečiji bazen sa mini akva parkom, akva park sa 7 tobogana, Wi-Fi internet, bilijar, streljaštvo, teretana, odbojka i dva teniska terena, razne animacije, i predstave tokom večeri. U restoranu postoji deo za bebe i decu.

Plaća se: frizerski salon, SPA centar (masaže, sauna, parno kupatilo kao i svi tretmani za negu tela), sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, ronjenje i oprema za ronjenje, bankomat, butik, fotograf, apoteka, doktor, servis za pranje veša.

 

Smene

smene od 01.03.2020 do 15.11.2020.

Napomene o ceni

first minute cena

U cenu je uključeno

smeštaj + avio prevoz + aerodromske takse + transferi

U cenu nije uključeno

egipatska viza, zdravstveno osiguranje, individualni troškovi

Cena od
522 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Hurgada putovanje Hurgada
Egipat leto 2021, Letovanje 2021 Hurgada , Egipat Avionom aranzmani, Leto 2021
Izdvojeno
Hurgada putovanje Hurgada
Hotel Albatros Beach Club Soma Bay 5*

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?