• TIME TRAVEL
    Hurgada
    Egipat - Hurgada
  • Egipat - Hurgada
  • Egipat - Hurgada

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje TIME TRAVEL, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, Egipat - Hurgada

8 dana
6 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

1. dan Beograd – Hurgada.
 Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, dva sata pre leta. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

2.– 21. dan Hurgada
Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

7.-22. dan Hurgada – Beograd
Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta).Transfer do aerodroma. Kraj programa.

Smene

Od 6 do 21 noći

Napomene o ceni

First minute

U cenu je uključeno

- Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd-Antalija-Beograd · Avio takse trenutno-podložne promenama. Više informacija na upit. - Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). - Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine. Transfer aerodrom-Antalija-hotel-aerodrom Antalija - 4-21 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu - Usluge predstavnika u Turskoj.

U cenu nije uključeno

- Putno zdravstveno osiguranje - Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki. - Fakultativne izlete - Individualne troškove - Deca do 2 godine nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu - Ostale nepomenute usluge.

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?