• DREAM LAND
    Bali
    Bali putovanje
  • Bali putovanje
  • Bali putovanje

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje DREAM LAND, Indonezija, Bali

Bali Letovanje, Bali putovanje

10 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Pun pansion
  • All inclusive

Program putovanja

1. dan BEOGRAD DOHA Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Dohu QR 232 u 11:40h. Sletanje u 18:45h po lokalnom vremenu. 2.-8 dan DOHA – DENPASAR BALI Nastavak putovanja iz Dohe letom QR 962 u 02:35h, sletanje u Denpasar (Bali) u 17:30h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela, smeštaj. Slobodno vreme za individualne aktivnost. Noćenje. 9. dan BALI - DOHA Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let sa Balija QR 963 u 18:45h i sletanje u Dohu u 23:45h po lokalnom vremenu. 10. dan DOHA - BEOGRAD Nastavak putovanja letom iz Dohe QR 231 u 06:50h. Predviđeno sletanje u Beograd je u 11:15h po lokalnom vremenu.

Smene

Napomene o ceni

NAPOMENA: 1. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. 2. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije! Nacin plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

U cenu je uključeno

avio prevoz, povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom), 7 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu, organizaciju i realizaciju putovanja.

U cenu nije uključeno

međunarodno zdravstveno osiguranje, usluge vodiča/predstavnika na destinaciji, individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove.

Cena od
899 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Bali putovanje Bali
Avio karte Beograd Bali

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?