• FIBULA AIR TRAVEL
  Pafos
  HOTEL CORAL BEACH HOTEL & RESORT-CORAL BAY,PAFOS,Kipar
 • HOTEL CORAL BEACH HOTEL & RESORT-CORAL BAY,PAFOS,Kipar
 • HOTEL CORAL BEACH HOTEL & RESORT-CORAL BAY,PAFOS,Kipar

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Kipar, Pafos

Pafos Letovanje, HOTEL CORAL BEACH HOTEL & RESORT-CORAL BAY,PAFOS,Kipar

7 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
 • Polupansion

Program putovanja

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Coral Beach Hotel & Resort ★★★★★ - Pafos, Kipar

 

Smešten na prirodnoj peščanoj plaži, Coral Beach je hotel za pravi odmor cele porodice i nezaboravno letovanje na Kipru.

Položaj:

Coral Beach Hotel & Resort je jedan od najlepših hotela smešten na prirodnoj peščanoj plaži sa svojom privatnom marinom na 150 km od aerodroma u Larnaci. Hotel je kobinacija tradicionalnog kiparskog dekora sa belim zidovima, autentične drvenarije sa modrnim dodacima koji se mogu očekivati od hotela sa 5★.

Hotel Coral Beach Hotel & Resort 5* je smešten na kraju Akamas peninsule u delu pod zaštitom UNESCO-a. Gosti mogu ući u Akamas i uživati u prelepim predelima ili jašući na konjima, sa džipovima ili prići sa mora čamcima.

Sadržaj Coral Beach Hotel & Resort hotela:

Hotel nudi 24h recepciju, 24h room serivs, art & craft centar, babysitting, frizerski salon, rent-a-car, doktora ili stomatologa na poziv, parking, internet kafe, besplatan Wi-Fi po celom resortu, perionica veša, prodavnicu novina i knjiga, zone za nepušače, nosače, turističku agenciju, batlera na zahtev (samo za executive wing, predsednički i royal suite) pristup osobama u kolicima svim delovima hotela. Hotel ima nekoliko restorana sa internacionalnim kuhinjama – italijanskom, francuskom, meksičkom, grčkom, orijantalnm kuhinjom... više barova i pool barova, noćni klub... odvojenu animaciju za decu raznih uzrasta kao i zaseban kinder garden za decu do 3 godine.

Hotel Coral Beach Hotel & Resort 5* ima 422 sobe. Svaka soba ima individualno kontrolisan klima uređaj, telefon, SAT LCD TV, pay TV, radio, mini bar, sef, 24h room servis, detektore dima, balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i fenom za kosu.

Usluga u hotelu Coral Beach Hotel & Resort 5*:

Noćenje sa doručkom, izbor više jela, samoposluživanje, a u nekim resotranima i a la carte za goste koji doplate polupansion.

Sport i zabava:

Hotel Coral Beach ima dva otvorena bazena od kojih je jedan olimpijski, zatvoren bazen, art & craft workshop, animaciju, amfiteatar, scuba ronjenje, sportove na vodi, skvoš, snooker, stoni tenis, bilijar, soba sa elektrosnkim igricama, odbojka na pesku, vaterpolo, časovi aerobika, fitnes, SPA cenatar jedan od najsavremenije opremljenih sa velikim brojem raznih tretmana... i još mnogo, mnogo toga. Coral Beach hotel je hotel za pravi odmor cele porodice.   

NAPOMENA O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

 

Polozaj : Coral beach je jedan od najlepših hotela smešten na prirodnoj peščanoj plaži sa svojom privatnom marinom na 150 km od aerodroma u Larnaci.

  Smene

  Smene su iskljucivo na 7 noci, koje krecu od 01.04.2020.

  Napomene o ceni

  U cenu je uključeno

  U cenu nije uključeno

  Cena od
  539 eur
  Više detalja
  Ponuda na sajtu agencije

  Povezane ponude

  YUTA - Anketa

  Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
  Letovaćete u?